6. april 2014

Fed i dag i Øster Hornum

Det blev til en dejlig dag i det Nordjyske, hvor både sport og vejr gik godt hånd i hånd. Det holdte nemlig tørvejr, og selv om solen aldrig helt fik overtaget, var der nu nok ikke nogle af kørerne der ligefrem frøs.
Sektionerne var – lige som de plejer – lagt godt rundt i området. Som noget nyt var der brugt endnu mere af det store område, og det betød at der i den grad var transport rute der skulle overkommes.
Der var enkelte kørere der nævnte at det kunne være rart, hvis vi næste år blev bedre til at opmærke transportruten – og det råd har vi taget til os.
Noget andet Rebild TrialSPort har taget til sig, har været de sidste års opfordringer til at gøre Øster Hornum Trial en smule lettere. Det var specielt i C, Classic og B klassen, hvor niveauet har været lidt skrapt de sidste år. I år må vi sige at sektions bygerne i den grad havde ramt plet. Sektionerne var lavet således at Elite og A kunne få udfordringer, samtidig med at Classic og C kunne køre sektionerne. Det er vi – lige som I – rigtige glade for, og der skal derfor lyde stor ros til sektions bygerne.

Som sagt var vejret også med os i år – noget som både kørere og bedømmere var rigtigt glade for – for sidste års sne var nu træls at skulle trille rundt i. Flere af de nye bedømmere, har da også tilkendegivet at de helt sikkert også skal med til næste løb – så det er vi glade for.

Noget der var helt nyt for bedømmerne var det nye reglement – hvor det er tilladt at køre tilbage. Den umiddelbare tilbage melding er at det er super let at bedømme ud fra – så det lyder rigtigt godt.

Det blev også til flotte resultater – som I naturligvis kan finde på www.trialsport.dk. Desværre indsneg der sig en lille fejl i det endelige resultat i C klassen – og naturligvis lige i medaljerne. Det betyder at William Thumann Hansen desværre blev frataget medaljen for trediepladsen i klassen, som i stedet tilfaldt Ricco Krog.
Det tog William med så god sportsånd, at vi fra Rebild TrialSport simpelthen bliver til at præmierer ham – nemlig med en ny pokal som vi vil have lavet. Der for vil vi gerne hvis I derude kan hjælpe os med et telefon nummer på William, eller en email – send den til thomas@ertmann.dk, så vil vi nemlig have lov til at sende ham Trial Sportsmanship pokalen for Øster Hornum 2014.

Så er der ikke andet tilbage end at sige – vi ses til Thy Classic (eller bliver det Tuborg Classic).

 

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved