1. januar 2020

Så slår vi sæsonen 2020 i gang.

Vi håber at du og din familie er kommet godt igennem julen, og har haft et fantastisk nytår. Vi håber på at se dig i sektionerne, til de faste søndags træninger, og til løb snart i 2020. Hvis du er en af de mange frivillige, så glæder vi os til at se dig, når vi forhåbentlig kan trække på dig igen i 2020.

For medlemmerne i Rebild TrialSport, betyder det også at der igen skal tegnes medlemskontingent og licens for sæsonen. Der er nu åbent for tilmelding. Sørg for at gøre det med det samme, for det skal til hvis vi skal mødes til træning og løb i 2020.

Rebild Trialsport er tilsluttet DMU medlemssystemet, der gør det let for dig at tegne nyt klubmedlemsskab.

Gå ind på: http://klubmedlemskab.dmusport.dk/ og følg de enkelte skridt. På den måde skal man ikke vente på at klubben får registreret betalingen for kontingentet, inden man kan indløse licens.

DMU har skrevet en vejledning til brugen af siden, hvis der alligevel opstår tvivl eller problemer, se her:

https://shop.dmusport.dk/faq

Denne adgang kan bruges af alle om man har et licens-Id eller man er ny i en klub under DMU.

Derefter skal du ind på DMU’s medlemsportal for at indløse ny 2020 licens.

Det klarer du på https://fs.dmusport.dk/log-ind

Som noget nyt får du et par spørgsmål vedr. reglementet, som du skal svarer på. Det skulle ikke være så svært, og er en kærkommen mulighed til lige at få det nyeste reglement bladret igennem.

https://dmusport.dk/wp-content/uploads/2020/01/Trial-reglement-2020-16.12.19.pdf

Husk at der i 2020 vil være krav til brug af miljømåtter, når du tanker, smører eller fortager reparationer på din motorcykel

Har du spørgsmål - så kontakt Thomas Ertmann på telefon 22 600 946

OBS:

Er det første gang du skal have licens, så kan du med fordel benytte den såkaldte ”Indslusningslicens” – den koster kun 300 DKK, og der er samme rettigheder som en almindelig licens. Den kan dog kun benyttes af nye medlemmer der ikke før har haft DMU licens – eller hvis du ikke har haft licens i 3 år.

HVIS du skal tegne en EL licens (Tumlinger og Kadet på El maskiner), så skal du vælge den licenstype der hedder gratis/særpris. Herunder finder du Offtrack og derefter Ellicens. Den koster 0 DKK, men der er lige en afgift på 15 kr. for at få licensen trykt og sendt.

Vi glæder os til at se dig i 2020

God Nytår

 Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved