2. marts 2014

Årets første Træning

Some descriptionFørste søndag i marts, skulle også blive første officielle træning for Rebild TrialSport.
Nuvel – der har været træning før i 2014, men dette er den første der er sat i kalenderen. Vejret viste sig fra sin kolde og rå side, og det gjorde en del ved fremmødet. Det var nok en del der kiggede ud af vinduet, og tænkte at slud og regn ikke var det perfekte Trial vejr.
De der dukkede op fik sig også en kold start på årets træning – men i gang kom de.

Desværre er der også sket lidt i Kongerslev mens vi har været ”væk”. Området er en gammel fyld plads, og selv om det er lang tid siden at området lukkede, er der stadig folk der tror at man bare kan smide sit affald foran porten – og så forsvinder det nok magisk. Det er naturligvis rigtigt surt, og vi vil prøve at tage det op med kommunen.

Some descriptionEn af de andre opgaver, var at se efter om området kunne ”bære” at vi afholder Junior/Kadet/Pige DM i området – samtidigt med et Åbent hus. Efter at have været noget rundt i området, blev det konstateret at området helt sikkert kan bruges – og med knofedt kan det blive rigtigt godt.
Det er primært oprydning af det ”affald” der er ligger rundt omkring (ikke kun det der er blevet smidt i vinters). Der ud over skal der fældes en lille smule, og flyttes lidt sten og træstammer – men ikke noget stort. Alt sammen noget der vil gøre området pænere, og mere indbydende – også for folk som ikke er fra Trial.

Kom selv ned og se til næste træning i området. Husk at selv om du ikke er medlem af Rebild TrialSport, så er du stadig meget velkommen til at besøge området og træne med. Det koster ikke noget. Området er dog låst af til hverdag, så husk at der skal være arrangeret træning.

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved