29. november 2014

Æbelskive Trial 2014

Søndag den 14 december holder Rebild TrialSport dette års Æbelskive Trial – ved Dan Poulsen på Knolde Trial område. Det bliver en hyggelig dag, som kommer til at stå i børnenes tegn. Der vil blive lavet et lille børne Trial for de mindste – hvor der efterfælgende vil være diplomer til alle. For de mindste kræver det at man enten kører på El maskine (OSET, Mecatecno eller lign.), eller på en mindre benzin maskine (maks. 50cc). Sektionerne vil være meget lette, og det bliver med bedømmelse af forældrene.


For de der gerne vil træne på alm. Trial vil der hele dagen være mulighed for dette i Dan’s meget fine område. Det er en fantastisk mulighed for at komme ud for at brænde sild, Snaps og alle julegodterne af fra sæsonens julefrokoster.

I Dan’s værksted vil der være mulighed for at få varmen, imens der ses lidt DVD, og snakkes Trial. Der vil blive serveret gløgg og æbleskiver – så vi kan holde traditionerne i hævd.

Der vil være gratis at deltage – uanset hvor du kommer fra – men det kræver at du lige smider en mail at du kommer til Thomas på thomas@ertmann.dk eller en sms på telefon 22600946 (vi skal jo vide hvor mange æbleskiver vi skal have købt hjem).
Dagen starter klokken 10.00, og vi regner med at lukke ned ved 15.00 tiden.

Der vil være mulighed for at lave lidt juleindkøb - for Ole K fra Trial Action kommer med sin salgsvogn - og hvis han ikke har det, så kan han når at få det hjem til jul  :)

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved