25. juni 2017

25 Juni – Træningsdag i Roulund

Det føles desværre som lang tid siden, vi har haft en rigtig god træningsdag i Roulund. En træningsdag hvor der har været godt med deltagere. Men det fik vi i dag. Godt nok var der ”kun” 6 motorcykler til stede, men der var mindst dobbelt det antal folk til stede. Det var nemlig sådan at der var godt besøgt med børn på Trial, og det giver et væld at Trænere/Minder/Forældre til stede også – super fedt.


Der blev sat sektioner til de ”store”, imens de mindste fik lov til at boltre sig på veje og stier. Til dagen havde Carl Christian og Thomas lavet hop, forhindringer og ramper. De blev brugt rigtigt god, og det er helt sikkert at vi skal bygge endnu flere forskellige forhindringer til de mindste.

Alex og Søren have taget Grill med, og der var varme pølser og brød til dem der havde lyst – og det giver bare en speciel hygge at sidde og spise sammen!

I sandgraven boltrede benzin cyklerne sig, mens de blev heppet frem af de mindste. Der var godt greb i dag, så der var noget at kigge på. På Facebook gruppen Rebild TrialSport, vil vi ligge nogle af videoerne op.

Efter en god gang træning tog en del af deltagerne turen videre til Vebbestrup, hvor der blev spist softice – så kan man vel ikke slutte en træning bedre.

Det var skønt at se de små Trial kørere køre, og lure hinanden af. Der er ingen tvivl om at de syntes at det er super sjovt at træne sammen – så det vil vi forsøge at lave endnu mere fremover.

Tak til alle for en dejlig søndag i Roulund!

 

Some description

 

Uden mad og drikke...så....

 

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved