5. november 2017

Arrangørmøde 2017

 

Rebild TrialSport var – sammen med flere andre Danske Trialklubber – med til årets Arrangørmøde. Arrangørmødet er et årligt begivenhed hvor DMU får muligheden for at præsenterer tiltag mm for klubberne. Samtidigt bruges arrangørmødet til at give klubberne ny viden, koordinerer løbskalenderen, høre om reglements ændringer og ikke mindst en mulighed for klubberne at få talt sammen og byttet erfaringer.

Fra Rebild TrialSport var der 3 mand med fra bestyrelsen – nemlig Morten Andersen, Villum Nicolaisen og Kjeld Jensen. Kjeld har været afsted før, men det var første gang for Morten og Villum – der først i 2017 er blevet en del af bestyrelsen.

Det var faktisk et ret godt arrangør møde, med nogle gode indlæg. DMU’s SportsChef Søren Normand Andersen kunne fortælle om det nye EliteSetup, og om hvordan Elite satsningen i DMU fungerer. Camilla Friberg (sportssekretær for Trial og Enduro) havde et rigtigt godt indlæg om hvordan klubberne kan søge støtte til projekter ved fonde og kommunerne. Der ud over var der indlæg fra Sportsudvalget omkring Tumlige Trial (Thomas Ertmann) og omkring Official uddannelse (Hans Jørn Bech).

Der blev naturligvis også lavet en forløbelig kalender for Danske løb i 2018 og der blev talt reglement.

Alt i alt en rigtig god, lærerig og hyggelig dag, i selvskab med nogle fantastiske motiverede klubber.

Vi her ved Rebild TrialSport, glæder os allerede til at skulle i gang med arbejdet i 2018.   

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved