6. maj 2014

Av for katten.

Fy føj for en tur. Det var Ole Kristensen’s ord, da vi fik fat i ham ca. 5 minutter efter han var nået i mål som sidste dansker i dag. Ole kunne fortælle at det i sandhed var en mareridts tur i dag. 184 km i noget af det værste man kan forstille sig. Hen over højmosen går det med fuld gas 5 gear på Hondaen. Ole K og Dan har kørt sammen med Eddy Karlsson hele dagen. Hele 2 gange har de set Eddy taget den ud over styret med fuld gas på hans Honda, men den lille Svensker var hurtigt på motorcyklen igen.
Ikke mindre end 8 timer med fuld gas – ikke én eneste pause er det blevet til – ikke engang 5 minutter.
Det gav også pote, for Dan og Ole kom ind 7 minutter før det gav strafpoint for tid!

Ole kan også fortælle at dagen startede med lige en tur ud for at kaste op – ikke på grund af spænding, men simpelthen fordi han havde det skidt. Men når er taget hele vejen til Skotland, så giver man ikke bare sådan lige op. Så op på motorcyklen, og glem så alt om kvalme – for nu kommer smerten.

Ole, Dan og Thomas kan melde at de er godt brugt her til aften – kun Morten siger at det var ok, og han ikke er så brugt endnu. De er dog alle ved frisk mod, og kan komme med jokes og griner.

Alle 4 motorcykler har det fint. Ole K skal lige skifte en bremsepedal inden det går løs i morgen, men det er en mindre sag.

I morgen er endnu en dag, om end den skulle være lettere. Det er første gang at ruten i morgen skal køres, så der er ikke mange erfaringer at hente rundt imellem de andre kører – men vores danske drenge siger at de tager det som det kommer.

Stillingen efter dag 2

Ole Kristensen nummer 147 (116 prikker i alt) (64 prikker på dagen).
Morten Andersen nummer 175 (134 pikker i alt) (71 prikker på dagen).
Thomas Pedersen nummer 178 (138 prikker i alt) (71 prikker på dagen).
Dan Jørgensen nummer 257 (298 prikker i alt) (86 prikker på dagen).

Som man kan se har de 3 sektioner som Dan Jørgensen overså mandag, virkeligt ses i resultaterne – desværre.
Løbet føres af Dougie Lampkin, med Connor og Dabill lige efter. Bedste kvinde er stadig Emma Bristow på en plads som nummer 69.

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved