3. juni 2017

Bedste arbejdsdag i årevis.

Pinse lørdag var der arbejdsdag, og der var god opbakning. Ikke mindre end 9 mand var dukket op, samt lidt ”tilskuere”. 9 Mand lyder måske ikke af så meget, men det er det perfekte antal til en arbejdsdag – ikke for lidt, og ikke for mange. Når der så er tale om 9 mand der virkeligt vil lave noget, så bliver det faktisk ret godt.


Vi skal tilbage til arbejdsdagen for 3 år siden (da ”tårnet” blev lavet) for at finde en lige så produktiv arbejdsdag.
Det var meningen at dagen skulle bruges på at få flyttet alt beton fra sandgraven, til det nye område midt i skoven. Men med 9 mand og både minigraver og rendegraver til rådighed, besluttede vi hurtigt at vi kunne nå endnu mere.

Derfor blev der lavet ny beton sektion i midten af skoven – og hold nu kæft hvor er den blevet fed, hvis vi selv skal sige det. Der er lavet udfordringer for B og op til Elite – og vi er sikre på at I vil elske det!
Samtidigt blev vejen ind i området gjort i stand, med nye kanter og ny belægning.

For snart 4 år siden, blev der lavet en stammesektion mellem ”tårnet” og pladsen hvor vi normalt holder pause. Desværre er stammerne ved at være noget medtaget. Derfor blev det besluttet at få lavet nye kanter, og få tyndet ud imellem tæerne. Det har givet ikke mindre end 7 nye kanter, med forskellige sværhedsgrader. Det er tyndet god ud i grantræerne, så der både kan komme mere lyd ind, og mere plads at manøvrere på.

Der blev – som altid fristes man til at sige – spist pølser og fortalt løgnehistorier til frokosten. Det var super hyggeligt, og selv de 4 benede kunne få lidt fra grillen.

Det var en meget produktiv dag, som sluttede omkring kl. 16.30. Der er stadig lidt der skal laves – vi skal f.eks. have kørt de mange grene og kvas væk på en ny arbejdsdag, men mere herom på et senere tidspunkt.

1.000 tak til vores fantastiske lodsejer Jens Roulund, som var så flink at udlåne maskiner (og var med til at hjælpe hele dagen).

Husk at du kan komme ned og træne i området på de nye kanter på mandag den 5 Juni kl 10.00, hvor vi holder ”fars dag træning”.

Vi ses.

 

Some description

 

Some description

 

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

 

 


2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved