7. januar 2021

Bliv klogere på din sport…

 

Det er vigtigt for Rebild TrialSport at vi kan tilbyde et miljø hvor vi kan gøre jer bedre til jeres sport. En del vores sport er at træne i sektionerne, men vi ønsker også at gøre jer klogere på jeres sport, jeres krop og fysik, og ikke mindst det at formidle sport videre til andre.

Danmarks Motor Union og Danmarks Idræts Forbund har faktisk flere relevante kurser, som tilbydes online.
Nogle af dem koster penge, mens andre er ganske gratis.
Vi har valgt at fokusere på de gode gratis kurser som vores forbund udgiver, da vi syntes at de faktisk giver rigtig god mening for dig der vil lidt mere med Trial – og sport/fysik i almindelighed.

DMU Kurser.

I Danmarks Motor Unions kursus portal - https://uddannelse.dmusport.dk/ng/core-ng/#/ - finder du et par relevante kurser til Trial. Du logger ind med dit DMU licensnummer og dit password.
Her finder du kurserne under punktet Trial.
Du har sikkert allerede gennemført sikkerhedskursus for Trial 2021. Det skal du for at gentegne licens.

Du kan også finde 2 andre kurser …

-          Triallicenskursus for Stævne ledere

-          Trial Teknisk Kontrol

Begge kurser er med direkte fokus på at kunne varetage opgaver ifm. et Trial løb. Begge kurser vil gøre dig klogere på både sporten og de regler der gælder i til Trial.
Begge kurser er rimelige lette at gennemfører, om end ”Trial Teknisk Kontrol” er det hurtigste – her skal du nok ikke bruge meget mere end 20 minutter.
Du kan også disse kurser i DMU’s medlems app – så du behøver faktisk ikke at bruge webadressen.

Some description

DIF Kurser

Danmarks Idræts Forbunds online kurser er lidt mere omfattende og kræver lidt mere tid. Kurserne er ofte mere generelle og underviser dig i mere idræt generelt.
Det betyder dog ikke at de er mindre spændende. Der er både kurser til dem der gerne vil have lidt gode fif til deres egen træner rolle (evt. overfor eget barn  ;) ), eller dig som bare gerne vil vide lidt mere om din krop, hvordan den fungere eller eksempelvis hvordan du undgår idrætsskader.

Disse kunne være.

-          TT1 – Børn og unges udvikling

-          TT1 – Idrætsskader – nej tak

-          T1 – Trænerrollen

-          T1 – Træningslære

-          Pigetræner

Der er mange kurser på DIF portalen – også flere end dem vi beskriver ovenfor, men hold lige øje med de er gratis eller om de koster noget. De ovenstående er gratis.

Du finder kurserne online på https://ie.dif.dk/ng/core-ng/#/ . Du skal lave et login, men det er ganske gratis. Du bestiller kurserne som en webshop – men så længe at du kun tager de gratis kurser, så er det en form sag. DIF har også en app du kan bruge til at tage kurserne, så du ikke behøver at sidde foran din computer.

En lille konkurrence.

Men I skrev jo at vi kunne vinde nogen mens vi blev klogere.

Jo det er også ganske vist. Vi sætter 2 stk. Bluetooth løbe headset på højkant

For lige at få jer i gang har vi valgt at lave en lille konkurrence for klubbens medlemmer. Du kan deltage hvis du gennemfører et eller flere kurser. For hvert kursus du gennemfører, får du et lod i puljen om de 2 headsets.

Det eneste du skal, er at sende et billede (screendump) af dit eksamensbevis (gennemførelse) på telefon 22 600 946, så smider vi dit lod i puljen.

Konkurrencen løber frem til 7 februar.

God fornøjelse med at få mere viden – samtidigt med at du har muligheden for at vinde et headset.


 

 

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved