23. marts 2015

Brockhöfe og Aunsbjerg

Brockhöfe for 50. gang , det er mange gange, Rudi havde støvsuget tæpperne i værkstedet en ekstra gang, og alle trial tosserne fra nord Europa var mødt op. Jeg vil gerne fremhæve en ca 60 år gammel mand fra Schweiz, som kom kørende i en Citroen 2 cv, den var indrettet til camping, så ham sov i bilen, han kørte løbet på en stort set standard Kreidler.

Var det noget med en Indian med træ fodhvilere forstærket med søm ? 
Some description
Helge Ruden kom fra Norge med sin Kawasaki kt 250 med det orginale Dunlop Trials universal bagdæk, det var så hårdt at man ikke kunne slå et søm i det, uden at ødelægge søm og hammer, alligevel vandt han. Der var 30 sektioner, som blev kørt en omgang lørdag og søndag, sektionerne var ikke delt, så alle kørte samme spor. Som sædvanligt en god weekend.
Her i dag var vi så i Aunsbjerg, sektionerne var mere udfordrende, der var det hele, selv den Fynske type: kør lige hen af en 45 grader glat skråning og den Jyske: sten og bakker 
Selv præmierne var der tænkt på: en citronmåne til alle, så måske kommer løbet til næste år til at hede: Løbet om den gyldne citronmåne.
For dem som gerne vil køre i uberørt skov og kan håndtere at der ikke er et spor der har kørt 700 i før, så er dette stedet. 
Hilsen Åge
2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved