18. marts 2014

Classic i Brockhöfe

Til denne tur var vi ikke så godt forberedte, som vi burde være.
Leif havde bestemt sig for at nu skulle AJS'en - som han købte for 6 år siden - ud at køre. Men da vi kom var den sidste svejsning ikke blevet kold, og lakken var stadig ikke helt tør. Leif havde lige kørt en tur op ad villavejen, og det gik udmærket, så nu var han klar.
Nåe ja, det ku da godt være at der var et par ting, der ikke sad helt, som det burde, men det gik nok. 
Efter 3 sektioner i Brockhöfe måtte Leif give op, AJS'en kørte simpelthen for hurtig, så Leif fik titel af fotograf og teamets pølsemand resten af weekenden.


Peter Mønster var jo nok den som var bedst forberedt. Peter kørte lørdag, men søndag gjorde den ene skulder så ondt, at han åd stort set alle de mærkelige piller, som folk havde med, så fik han titel af tilskuer.

Juan Gil havde købt en ny cykel til sæsonen, en Montesa.
Han havde da været ude at træne, så den gik som den skulle, men måske er han ved at have vænnet sig  til sådan en gammel Spaniers særheder. Spjældet i karburatoren var jo godt nok slidt, det betyder at du skal stille på luftskruen inden du kører ind i hver sektion (også kaldet den Spanske syge).
Så var der lige det at indsugnings manifoldet var revnet, det blev repareret med noget klister. Nååee ja det går jo nok,,,,, men nej Gil gav op begge dage.  

Så var der Nicolaj og undertegnede, der var det også galt med materiellet, vi sprang begge gaskablet lørdag med en halv times mellemrum. Det blev nød repareret og vi kørte færdig, Nicolaj 1 strafpoint, Åge 2 strafpoint.
Lørdag aften fik vi repareret gaskabler, inden det gik til hotellet til en god middag. Søndag gik uden problemer Nicolaj sluttede på 1 point og Åge på 5 point.

Hilsen

Åge Schmidt

Resultatlisten finder du her.

Billeder fra stævnet.

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved