8. maj 2014

Dag 4 til SSDT

Som overskriften siger, så var det rimeligt tørvejr I dag. Af de 4 danskere, var Ole K og Dan Jørgensen kommet i mål, da vi talte med dem kl 19.45. De 2 forventede først at Thomas Pedersen og Morten Andersen kom i mål omkring kl 20.15 – 20.30. De kan også fortælle at de sidste først kommer i mål omkring kl. 21.00 – altså lige før mørkets frembrud.

Sektionerne har været i den lette endnu i dag, kan Ole K fortælle. Ole fortæller at han selv mener at have holdt nullet i omkring 50 % af sektionerne. Det betyder dog ikke at det var en let dag. For selv om vejret var bedre, at vandløbene var faldet i vandstand, så skulle der stadig findes overmenneskelige kræfter frem for at kunne kreperer den hårde transport rute.
Heldigvis lader det til at transport ruten ikke blev dårligere igennem dagen – noget vi håber er rigtigt for Morten og Thomas’s skyld.
Ole og Dan kan fortælle at de sidste 10 km var slemme. Det var 10 km med sten/klipper på små bjergstier, og det føltes som om man konstant lavede armbøjninger. Altså 10 km med syre i armene. Derefter kom der lige tre sektioner. Vel at mærke 3 sektioner, som var så lette at de skulle køres på nul. Det var bare ikke muligt, når armene var fulde af syre – så det blev desværre til prikker igen.

Det er her profferne gør det rigtigt godt, for de har styrken til at komme igennem sektionerne på nul prikker – men selv om man er proff, så kan det også gå galt. Eddie Karlsson var netop kommet i mål, da vi talte med Ole og Dan. Eddie havde med 90 km/t på en grusvej, ramt en sten med baghjulet. Det havde betydet at hele 6 eger var knækket, og hjulet var slået skævt. Men der var ikke andet at gøre end at forsætte imod mål – og med en skæv bagfælg kunne han nu glæde sig over at være kommet over målstregen. Eddie kan fortælle danskerne at han er stået af motorcyklen 2 gange i dag.

Stillingen efter torsdag.
Ole Kristensen nummer 163 med 258 prikker – 46 prikker torsdag
Thomas Pedersen nummer 181 med 291 prikker – 44 prikker torsdag (bedste Dansker torsdag!)
Morten Andersen nummer 186 med 302 prikker – 57 prikker torsdag
Dan Jørgensen nummer 226 med 445 prikker – 54 prikker torsdag

Dougie Lampkin ligger stadig nummer 1 – med 6 prikker i alt!
Bedste kvinde er også stadig Emma Bristow. Hun er samlet nummer 65 med 111 prikker.

 

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved