5. april 2015

Dejlig dag i det Nordjyske

Øster Hornum var i år – som det har været stort set altid – starten på DM sæsonen. Det første DM løb plejer at kunne trække en del kørere til, og det har ikke været unormalt med op til 50 kørere til start. I år faldt løbet dog sammen med påsken, og vi i Rebild TrialSport frygtede at det ville gå ud over deltagelsen.

Det kunne dog også mærkes, for med 35 til start, er vi ikke helt deroppe hvor vi gerne ville være – men alligevel ser vi det som godkendt.

Vigtigere var det dog at vi havde sørget for at de der kom fik et godt løb – og det måtte vi sige at de gjorde.
Vi havde i år fokuseret på at der skulle være udfordringer til alle – men at det skulle være til at køre. Specielt har vi de sidste år fået strammet lidt for hårdt op på sværhedsgraden for C og Classic, og det var der ikke noget af i år. Vi måtte også erkende at klasserne med A og B havde fået nye deltagere, og det var der også taget højde for – selvom vi er sikker på at der ikke var nogle der manglede udfordringer (det kan vi se i de givne prikker).
I Elite var det specielt svært, for der var besøg fra vores svenske brødre, og det danske niveau er blevet skyhøjt efterhånden. Også her lød det til at vi havde ramt plet.

Alt i alt syntes vi selv (hvis vi må klappe os lidt på skulderne) at vi havde fået lavet et helt godt motorløb, med sjov og udfordringer i alle klasser.

Vi glæder os allerede til næste løb.

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved