20. maj 2014

DM2 – Hedeland 2014

Vejret har stor indflydelse på et Trial løb. Hvis regn (eller sne) kommer uventet på løbs dagen, kan det godt give hug til sektionsbyggerne. Sjællænderne har, hos nogle, stadig et rygte for at lave svære og til tider farlige sektioner, men det rygte kan vi vidst godt efterhånden ligge på hylden for altid, for sektionerne til dette års løb i Hedeland var rigtig gode. Det har de faktisk været de sidste mange gange vi har kørt løb på Sjælland. Varierende sværhedsgrad og ikke noget der var farligt. Hvis regn (eller sne) var dukket uventet op på løbs dagen var det nok en anden snak. Godt nok så det ud til på vejrudsigten at regnen kom, så alle mand (og 2 piger) skyndte sig lidt mere end sædvanligt med at gennemkøre sektionerne og jeg har vidst også slået personlig rekord hvad det angår. Godt 3 timer om at køre et løb i eliteklassen er lidt hurtigere end det plejer. Strategien viste sig at være god nok, for ikke længe efter kom regnen. Hedeland i regnvejr – det er glat!

Some description

Der var desværre ikke lige så mange jyder som der plejer at være til løb. Måske er det den bro der stadig holder folk på fastlandet. Det er en skam, for det er så sjældent der er løb på Sjælland alligevel. Michael Andersen og jeg tog turen derover om lørdagen. Vi camperede uden for området hvor løbet skulle køres om søndagen. Vi grillede og hyggede, men savnede dog lidt selskab.

Alligevel var der samlet 30 kører til løbet, så lidt folk blev det dog til. Selv om nogle af bedømmerne var nye og sektionerne lå tæt, oplevede jeg stort set ingen kø. Det hele var godt planlagt og forløb smertefrit. Jeg lagde i hvert fald ikke mærke til nogle der kørte og hang med næbet. Bedømmernes humør fejlede bestemt heller ingenting.
Under og efter løbet var der mulighed for at købe noget at spise og drikke i crossklubbens cafeteria.

Af gode resultater præsteret af kører fra Rebild Trialsport kan nævnes Sofie Sørensen der kørte sig til en 2. plads i B-klassen. Egentlig var det en delt 1. plads for hun havde lige mange strafpoint som vinderen. Endda samme antal nuller, så det afgørende blev antal nuller på 1. omgang.

Some description

Michael Andersen løb med en 3. plads i +40 klassen. Igen lå de første 3 kører i denne klasse MEGET tæt.

Henrik Arvad Larsen kørte sig til en 3. plads i A-klassen

Morten Andersen viste endnu engang hvordan man kører ”knallert uden sæde” og sikrede sig endnu en sejr i eliteklassen. Mon ikke vi ser ham øverst på podiet igen i år, som danmarksmester 2 gange i træk? Det må tiden vise.
Et resultat af en kører uden for klubben er bestemt også værd at nævne denne gang. Godt nok kørte Mikkel Brade på hjemmebane, men en 2. plads i eliteklassen er nu alligevel en kanon præstation af den unge sjællænder!

Jeg kørte som en sæk kartofler, men havde en hyggelig dag alligevel. Jeg glæder mig i hvert fald til vi skal køre løb på Sjælland næste gang J

/Kristian Jørgensen

Se Hans Jørns billeder fra løbet på trialsport.dk

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved