1. juni 2014

DM3 – Langesø 2014

Vejrudsigten kigger jeg kun på en gang i mellem. Denne søndag hvor den 3. dm afdeling skulle køres ved Langesø på Fyn havde jeg ikke kigget, men blot taget min regnjakke med i tasken og håbet på tørvejr. Terrænet der køres i, i Langesø er, som det så ofte er på Fyn, et lille stykke skov hvor der løber en lille bæk igennem. Underlaget i Langesø kan være meget utilregneligt hvis det regner, men det blev dog kun til et par mørke skyer og et par dråber på forruden af bilen på vejen fra morgenstunden af. Det klarede op og vi havde et fantastisk trial vejr. Hverken for varmt eller for koldt.

Der var blevet sat 10 sektioner op til dagens dm afdeling. Sværhedsgraden varierede ikke så meget som den har gjort ved tidligere løb. Det var opdelt således at cirka halvdelen af sektionerne lå ved og i bækken. Resten af sektionerne lå i et lille stykke skov ved siden af bækken. Det var bestemt ikke umulige sektioner, men i alle sektioner skulle koncentrationen holdes for at opnå et godt resultat. At bedømme ud fra de points der blev samlet sammen i de forskellige klasser kan sværhedsgraden vurderes til at have været middel. Jeg har ikke fulgt med i de lavere klasser, men i eliteklassen var der dog en enkelt sektion alle kører vidst på forhånd havde opgivet at lave et godt resultat i, men ellers som sagt, så var det gode og sjove sektioner.

Når der er forholdsvis mange kører der stiller til start i et løb hvor transportruten ikke er særlig lang opstår der som regel kø. Bedømmerne på dagen havde godt styr på deres sektioner og de fik lukket kører igennem i et fornuftigt tempo. Dette mindskede ophobningen af kører. Så jeg synes de skal have ros med på vejen for deres indsats og deres humør.

Af gode resultater fra Rebild trialsport kan nævnes:

Sofie Sørensen kørte sin 2. dm sejer hjem i B klassen ved denne 3. afdeling. Nu er vi halvvejs igennem dm sæsonen og Sofie ligger på en førsteplads i B klassen. Det bliver spændene om vi skal have en pige øverst på skamlen i år.

Michael Andersen kørte sig til en 3. plads i +40 klassen.

Henrik Arvad havde fundet sig godt til rette i den fynske muld og kørte sig til en 3. plads i A klassen 

Morten Andersen vandt eliteklassen til dagens afdeling. Morten har vundet alle 3 afdelinger i år i eliteklassen og har et solidt forspring til konkurrenterne i den samlede stilling.

Til præmieoverrækkelsen blev vi, af lodsejeren, inviteret til at køre i hans område igen næste år. Det glæder jeg mig til…

Kristian Jørgensen

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved