12. oktober 2014

En fed dag i Vendsyssel

Der var ellers lagt op til grå himmel, og slem regn da de fleste stod op i morges – specielt dem der stod op inden solen kom på himmelen. Men det skulle være anderledes, for solen fik et gennembrud og det endte med en helt hæderlig efterårs dag.

Der var desværre ikke mange der var meldt til årets Vendssyssel Trial. Om det er valget af en dato i uge 42, eller noget andet vides ikke. Et står dog fast – det blev et vellykket Trial i det Nordjyske, med masser af sjov og smil.

Området i Vendsyssel er ikke det letteste at lave udfordrerende sektioner i – primært fordi området ikke har så mange ”udfordringer” at byde ud med. Alligevel var det lykkedes for sektions bryggerne at bygge nogle underholdene sektioner, der gav prikker.

Der er altid mange tilskuere der kommer forbi i Vendsyssel – og vi elsker at vise vores sport frem. En af de mere spændene af slagsen var TV2Nord, som havde valgt at ligge vejen forbi (Efter Dan Poulsen havde fortalt dem at det kunne være en rigtig god ide). Det blev da også til et lille, men utrolig velklippet og godt produceret indslag i aftenens nyheder. Vi vil opdaterer denne artikel så snart indslaget er online.

Som noget helt nyt er der blevet udnævnt en Fairplay ambassadør i Trial. Valget er ganske korrekt faldet på Thomas Pedersen. En af Thomas’s opgaver er at finde en modtager til årets fairplaypris inden for Trial hvert år. I år faldt valget på Rebild TrialSports egen Sofie Sørensen.

Vi siger tak for et dejligt løb, og for de mange der kom – enten for art deltage eller for at hjælpe til med at afvikle løbet.

 

                       

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved