16. september 2017

En super hyggelig arbejdes dag – med et twist

Årets anden arbejdsdag i Roulund løb af stablen lørdag den 16 September. Vejret viste sig fra sin bedste side, med høj solskin. Der var 4 store opgaver. Der skulle klippes græs (eller slås hø) på parkeringspladsen. Beton området skulle rettes til, der skulle klippes frit i det der engang var sandgraven og sidst men ikke mindst skulle der fjernes gren afklip fra området.


Som altid blev der gået til makronerne, og til frokost var vi faktisk næsten færdige. Faktisk var der også blevet klippe græs i hele området, så det nu er så pænt som en anden offentlig park.
Der manglede bare lige 2 vognfulde grenafklip, og så kunne vi lukke ned for dagen.

Men så let skal det jo sjældent være, så da pølserne var ved at være klar på grillen, kom Tobias spurtende. Han ville gerne om vi lige kunne sende minigraveren op til aflæsningspladsen, for Traktoren havde sat sig fast. Vi blev nu hurtige enige om at det kunne vente efter at vi havde tømt grillen.

Det viste sig dog hurtigt at vi nok ikke ville komme lang med en minigraver, for traktoren havde lidt mere en sat sig fast. Den var faktisk ved at ryge ned i en af de gamle damme, som ligge hele vejen ned i området.
På grund af den meget regn der er faldet i den sidste tid (altså hele sommeren), var kanterne så skrøbelige at de havde givet efter. Dette betød at traktoren stod i en meget træls 4 graders vinkel, og rendegraver og hele sjakholdet blev mobiliseret.

Endnu en gang viste klubbens medlemmer at de kan så meget mere end at køre Trial. Med godt samarbejde, gode ideer og masser af gåpåmod kom den Røde Volvo endelig fri – efter 2 timers hårdt arbejde.  

Endnu en arbejdsdag er nu vel overstået, og klubben siger tak til alle de (børn som voksne) der var dukket op for at hjælpe.

Nu er der 14 dage til Roulund Trial, hvor vi håber I dukker op – enten som deltagere eller som hjælpere.

Vi ses…

 

Some description

Some description

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved