9. maj 2014

Endnu en dag i Skotland

Vi fik i dag fat i Ole K og Dan Jørgensen efter de var kommet i mål. Igen i dag var det utroligt svært at nå det inden for tidsgrænsen. Mens vi talte med Ole, kom Thomas Pedersen og Morten Andersen i mål. Det ser også ud til at de lige har nået det inden tidsgrænsen.

Igen i dag var der tale om svære sektioner. Sektionerne bliver gjort endnu sværere, ved at kørerne er udmattede. Arrangørerne er dygtige til at lave transportruten, således at man får fuld syre på musklerne, lige inden man kommer frem til en gruppe af sektioner. I SSDT er der ikke tid til at vente lidt, før man triller ind i sektionerne – hvis man altså skal gøre sig forhåbninger om at nå ind inden for tidsgrænsen.
Enste tidspunkt med ro, var den sidste del af turen - den består nemlig af en tur med færge.

Ole og Dan var nogle af de første i dag. Ved sektion 3 havde der samlet sig en stor mængde kørere, og de 2 danskere tog chancen, og skynde sig igennem sektionen. De betød at de kom op som nummer 6-7 stykker, og dermed ”hoppede” forbi en små 40 kørere. Det betød at transportruten var lidt lettere, men at sektionerne nok var lidt sværere. Ole forventer at Thomas og Morten nok har haft en noget sværere dag, da de har kørt næsten sidst i feltet – hvilket betyder en hårdere transportrute, med mere mudder.
I morgen bliver Dan og Ole sendt afsted som nummer 7 & 8.

Sektionerne har været svære i dag, og det er blevet til den del femmere. Nogle af sektionerne var endda lavet således at man skulle igennem hele sektioner, for at komme videre til den næste. Det betød, at selv om man fik en femmer, så skulle man kæmpe sig igennem sektionen. Det tærer i sandhed på kræfterne.

Ole har fået et slemt slag ved et styrt i en sektion. Knæet kom imod motorblokken – og så kan vi afslører at så vinder Honda. Ole er dog (lige som de andre) ved godt mod – det skal jo bare køres væk.

Igen i dag mødte Ole og Dan deres ven fra Extreme Tatoo Honda – Hvis I kan huske, så var det ham der tændte en cigaret på forrøret af sin Honda, efter han havde været en tur i vandet. Allan Milligan er skotsk, og der er ingen tvivl om at han har gjort et indtryk på de 2 danskere. Men sådan er det – kommer man ud og kørere løb uden for Danmark, så skaber mig sig relationer og venskaber på tværs af landegrænser.

Vi glæder os til at tage afsked sammen med de 4 danskere i morgen, når vi kommer med den sidste reportagen fra dette års SSDT.

 

Dougie Lampkin nummer med 13 prikker (7 prikker fredag)
Emma Bristow bedste kvinde på en plads som nummer 51 med 142 prikker (31 prikker fredag)

Ole Kristensen nummer 170 med 367 prikker (109 prikker fredag)
Morten Andersen nummer 180 med 393 prikker (91 prikker fredag) – Bedste Dansker fredag.
Thomas Pedersen nummer 184 med 397 prikker (106 prikker fredag)
Dan Jørgensen nummer 221 med 558 prikker (113 prikker fredag)
 

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved