8. juni 2014

Endnu en fantastisk dag.

Dagen morgen gryede, så det lidt ud som om at vejret var slået om. Der var kommet skyer over Roulund, og der faldt enkelte regndråber. Men det blev ikke til mere regn end enkelte dråber op igenne formiddagen – og varmen indfandt sig også rimeligt hurtigt. 


Sektionerne var gået igennem af klubbens specialister, og der var strammet enkelte steder i pige og junior sektionerne. Om det var det faktum at sektionerne var strammet – eller bare ændret – eller det var presset for nerverne der spillede toppen af alle tre klasser i pus, skal vi ikke spå om, men et eller andet sket der.

I Junior klassen var der ved løbsstart i dag, dødt løb imellem Mikkel Brade og Martin Hirschgaard. Martin var sikker på at han havde smidt mesterskabet, efter han havde sat en dum for i en sektion, men sådan skulle det ikke gå. Mikkel Brade havde desværre overset et skilt i sektion 5, og det indkasserede han 5 strafpoints på. En træls måde at blive sat ned på andenpladsen – men sådan er Trial.
Martin Andersen blev dermed Danmarksmester i Junior, Mikkel Brade nummer 2 og Jeppe Larsen nummer 3.


I Pigeklassen var der hård kamp imellem Sofie Sørensen og Fie Andersen – da de to piger lå a point efter lørdagens løb. Men lige som Junior, så sprang bomben også i første runde, da Fie Andersen var uheldig at sætte 2 prikker i en sektion.
Sofie Sørensen blev dermed Danmarksmester i pigeklasen, Fie Andersen nummer 2 og Amanda Storm nummer 3.

I Junior klassen var der også lagt op til en gyser imellem de 2 forreste – nemlig Fredrik Byrialsen og William Thumann. Selv om Fredrik havde vundet kneben lørdag, så var alting åbent. Fredrik holdt dog hovedet koldt, så da William lavede 2 små prikker i en sektion på anden omgang – så var løbet kørt.
Fredrik Byrialsen blev dermed Danmarksmester i Kadet, William Thumann nummer 2 og Tobias Brunsvig nummer 3.

Der er masser af gode historier at fortælle fra ungdoms DM – og vi ville ønske at vi havde tid til at fortælle dem alle – men vi har valgt et par stykker ud, og resten dem må I få af andre til løb mm.

Først er vi fra redaktionens side imponerede over at Tobias Brunsvig kommer ind fra sidelinjen og snupper tredje pladsen i kadet. Den unge crosskører fandt rytmen, og selv om han nok tit havde lyst til at ”vride rullen”, så holdt han koncentrationen. Det skal nævnes at Tobias kørte begge løbsdage på hans Mecatecno T14 El Trial. Maskinen kan uden problemer snuppe et løb, uden opladning.

En anden god historie er Amanda Storm – igen en Cross kører der har taget springet (måske ikke helt ud – men ok). Amanda forbedrede sig igennem hele weekenden, og viste et fantastisk fighter hjerte. Vi håber at se hende – og resten af det fabelagtige pigefelt – i de næste Trial løb.

Den sidste historie handler om det Trial nemlig også handler om – nemlig den helt uskyldige tilgang til sporten. Unge Alex Overby viste at selv en lille mand kan sejre over maskinen når hjertet er det rigtige sted. Alex’s lille maskine med slyngkobling havde nogle udfordringer med at komme op igennem sektionerne – men Alex gjorde alt hvad han kunne for at tage sektionerne alligevel. Den lille mand kom altid igennem med det største smil, og vi glæder os til at se meget mere til Alex – for hans humør smitter i den grad.

Til sidst vil vi fra klubben sige tak til dem der har hjulpet til med at lave et så fedt arrangement. Det var dejligt at der blev hjulpet til med at pakke sammen, og på kun 1.5 time, var vi klar til at forlade området – pænt og rydeligt. Tak til importørerne fordi de kom, og havde et par dejlige dage med os – og i den grad tak til verdens bedste lodsejer – Jens Roulund, for uden ham var vi meget fattigere i dansk Trial.

Se alle Hans Jørn Bech's billeder på www.trialsport.dk - http://galleri.trialsport.dk/#!album-20

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved