3. maj 2014

Endnu en god arbejdsdag i Roulund

Det var mange opgaver på dagens program, men mange opgaver kræver også mange hænder. Desværre var der mange der havde andre gøremål i denne weekend - så vi skar lidt ned på opgavelisten, og tænkte at det var bedre at blive færdig med en stor opgave, end at starte op på 10 opgaver som ikke kunne færdiggøres.

Derfor gik alle 8 mand, i gang med at få lavet den store bunke der ligger i starten af området, om til noget brugbart. Bunken stammer fra den tid hvor Jens lavede sandgraven, så der var masser af rødder og andet godt i stakken. Det krævede en stor arbejdsindsats at få gravet ned i bunken, hvor de store rødder var filtret godt ind i hinanden.

Efterhånden som vi kom længere og længere op i stakken, og fik bygget flere og flere kanter kom bunkens nye øgenavn – legetårnet. Det mange kanter i forskellige højder, får det hele til at ligne noget der hører hjemme på en legeplads – faktisk mangler der kun en rutsjebane, og så ville den være lige i øjet.

Men nu er det blevet et af de fedeste momenter i Roulund. Der er ikke mindre end 8 kanter, som kan køres på et utal af forskellige vinkler. Ud over kanterne er der lavet opkørelser i jord. Det gør at alle kan få fornøjelser  af det nye legetårn. Og ja… der er plads til flere kanter i Roulund – og vi skal nok få dem lavet.

Ud over Legetårnet, lykkedes det også for ÅgeSchmidt at få lagt nye fliser på vej ind i området.

Naturligvis blev det til pølser og brød ti middag – samt masser af kold sodavand i løbet af dagen, for det var der brug for.

Vi glæder os til at I kommer og tager Legetårnet i brug.

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved