6. december 2021

Endnu en klubmotorcykel er på vej til Rebild TrialSport.

 

I bestyrelsen har vi i længere tid ønsket os en klubmotorcykel til brug for voksne – altså en rigtigt Trial motorcykel. Vi ved af erfaring at den bedste måde at starte i sporten, er ved at prøve en motorcykel.
Det er normalt noget af en dyr udskrivning for en lille Trial klub, specielt når vi ønsker os en helt ny en af slagsen.

Men nu er det lykkedes!

Energiselskabet Nordlys bestyrer Norlys vækstpulje, og det er Norlys der fra denne pulje ønsker at støtte Rebild TrialSport i indkøbet af en spritny Eletric Motion ePure.

Norlys Vækstpulje fokuserer på initiativer som støtter grøn omstilling, og syntes rigtigt om vores ide om at fremtidens motorsport kommer til at være elektrisk – også i Trial.

Ud over at være et miljømæssigt bedre alternativ, så har den elektriske maskine også nogle fordele når det gælder livet som klubcykel. Eletric Motion Epure er uden kobling, og derfor skal nybegynderen ikke tænke over koblingspunkt og gear. Muligheden for flere ”maps”, gør at vi kan justere hvor kraftig den er i forhold til kørerens niveau.
Den har også den fordel at vedligeholdelse er markant lettere, idet der ikke skal skiftes væsker, og luftfilter. Det gør det lettere for de personer der skal holde klubcyklen kørerende.

Bestillingen til den nye motorcykel er allerede lagt ved TrialHero.dk.
Vi glæder os allerede til at kunne tilbyde nye mulige medlemmer af klubben en prøvetur, for at se om Trial er sporten for dem.
Når den nye motorcykel er landet i klubben, kommer vi til at følge op med rekrutteringskampagner på Facebook og lokalaviser – så vi håber på flere medlemmer i vores skønne klub.

Kæmpe tak til Norlys som på denne måde viser deres tiltro til vores projekt og til sporten.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Rebild TrialSport

 

Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved