1. oktober 2017

Et helt igennem fedt DM6

Det havde lovet regn, og skyerne havde også trukket sig faretruende sammen omkring Roulund Trial Resort. Det betød at de fleste kørere valgte en taktik med et vis element af hastighed. Det galt om at blive færdige, inden regnen kom. Spørgsmålet var ikke hvornår regnen kom, men om den blev 9, 10 eller 12.


Men vi blev alle gjort til skamme, for ud over nogle få dråber, så kom regnen aldrig. Det betød at der ikke blev så glat som vi havde frygtet, og at vi nok kunne have strammet sporet lidt op. Men sådan er det så svært – vejret er vi nu ikke herre over, heller ikke når det IKKE regner.

Det blev dog et fantastisk løb alligevel (eller netop fordi det ikke regnede). Det blev til noget fabelagtigt Trial.
Til løbet var der åbnet for 2 ekstra området, som kun bliver åbnet til løb. Det betød at kun 3 sektioner var bygget inden for Roulund Trial Resort området.

Som det er altid er tilfældet til årets sidste DM afdeling, så skulle der både kåres vindere af løbet – og af de nykårede Danmarksmestre.  Resultaterne kan I finde på DMUSport.dk, men vi vil nu alligevel fortælle at det altid er sjovt at se champagne badene – også selv om man skal jage de andre rundt i hele området.

Der var flere der havde valgt at forsætte hygge og blive til søndag. Om det er fordi man ønskede at træne videre i sektionerne inden de blev lukket af – eller det er fordi rusen skulle soves ud, skal vi lade være usagt. Vi er under alle omstændigheder glade for at I blev.

Nå ja... og fik vi sagt. Rebild TrialSports helt egen Morten Andersen løb med guldet i Elite! og Henrik Arvad fik en flot 3 plads i A Cub :)

 

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved