13. august 2014

Fantastisk arbejdsaften

I går aftens var der arrangeret arbejdsaften, forud for DM4 som løber af stablen om små 14 dage. Der var 2 store arbejdsopgaver – nemlig at få ryddet sektioner og tansport rute i det nye område – samt at få bygget et ny bro over åen. 

Det viste sig at være en større opgave at få lavet transportrute – for området er fuldstændigt ”vidt”. Men heldigvis havde rigtigt mange fundet vej til Roulund – trods regnvejr. Ikke mindre en 15 mand og 2 drenge gik i gang med diverse værktøj – og vi kom rigtigt langt.
Tudsiende tak for arbejdet til alle de der dukkede op – mange langvejs fra!

Vi kan dermed fortælle at vi snart er klart med et værdig erstatning for Stenstrup Trial. Det bliver et løb der byder på mange forskellige underlag, og typer af hindringer. Der vil være Beton som du kender det fra Hedeland, der vil være transportrute, som du kender det fra de fynske løb, der vil være bakker som Jørgen Nielsen Trial. Der vil være sand som kender det fra Øster Hornum og stammer som det kendes fra Vendsyssel Trial – og så vil der ikke mindre end 2 broer over åen der skal benyttes.

Så du kan godt glæde dig !

 

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved