6. august 2015

FIM træningslejr for piger i Grossheubach

 

Torsdag d. 16/7 om morgenen drog jeg sammen med Morten Andersen mod Schwemlitz i Tyskland for at træne. Her var der et kæmpe område som mest var kunstigt, hvor vi rigtig kunne øve os i at køre på sten og kanter. Vi ankom torsdag eftermiddag og slog lejr inden vi trænede nogle timer - her var dejligt sommervejr så det var perfekt til en god træning. Morten er god til at udfordre mig, og til at hjælpe med at gribe mig på de lidt mere udfordrende kanter, hvor jeg måske ikke kommer helt op i første forsøg. Det giver mig en tryghed så jeg kan prøve en masse ting, jeg ikke ville have turde gøre alene.

Fredag stod den også på træning i Schwemlitz, men her lå fokus lidt mere på Morten, da han jo ikke kunne deltage i en træningslejr for piger ;-) Lørdag og søndag skulle jeg på træningslejr længere nede i Tyskland, og da vi jo ikke er vant til store sten og kanter i Danmark var det godt for mig at få en masse gode fif fra Morten inden vi skulle videre - det resulterede også i at den første lille ’’frygt’’ og nervøsitet ikke viste sig så meget på træningslejren, det var bare i gang og klø på.

Efter en varm køretur til Grossheubach (37 grader - godt vi havde aircondition) ankom vi og fik slået lejr. Her mødte vi også Fie og Heidi som også skulle deltage!
Lørdag morgen stod den på inddeling i grupper, tildeling af træner og opvarmning. Herefter startede vi ud med at køre nogle lette sektioner så træneren kunne se hvilket niveau han skulle sætte til kørerne. Hele dagen stod den på træning af sektioner og teknikker og nye udfordringer i stenene. I Grossheubach har de et kæmpe område som er helt specielt, så det er værd at besøge! Vi trænede fra 9-12.30 og igen fra 14-17, så til aften var vi trætte, glade og sultne J. Da pigerne var færdige med at træne så Morten sit snit til at få et par timers træning i området - han var så heldig at alle trænerne, heriblandt Jan Peters som er forhenværende tysk mester, og en af pigerne som hedder Theresa Bäulm som er med helt i toppen, også var ude at træne, så Morten blev udfordret af de helt hårde drenge og piger og havde en rigtig god aften som er værd at huske tilbage på.

Søndag var Jan Peters træner for mit hold (her var Fie også på) og igen trænede vi hele dagen med nye teknikker og udfordringer. Træningen og sektionerne var tilrettelagt på en rigtig god måde, så man var udfordret uden at sektionerne var farlige. Det er en ting jeg generelt synes de er gode til i Tyskland også når vi har været til løb dernede.
Alt i alt var det en rigtig god og lærerig træningstur og jeg er sikker på alle fik noget godt ud af det.

Venlig hilsen Sofie Sørensen.       

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved