30. marts 2014

Gas Gas Randonne 200cc

Gas Gas udvider deres sotement med endnu en model af deres Randonne. Randonne 125cc maskinen var en af de nye Trail motorcykler – en maskine lavet over en Trial ide, men samtidig bygget til at kunne kører længere ad små stier eller endurospor. 125cc maskinen er bestem ikke nogen kraftkarl – men det er heller ikke det konceptet indbyder til – lidt lige som Trial maskinerne – så er det et spørgsmål om ”fun factor”.

Gas Gas var ikke de første med en Trail maskine – idet Beta allerede har deres Alp modeller – men det var de første til at bygge en maskine der ligger klart tættere op af Trial end af Enduro. Efterfølgende er Ossa kommet med deres Explorer 280i, Scorpa med deres T-Ride og Sherco med deres X-Ride.
Af alle disse må Gas Gas og Ossa siges at være dem der ligger sig tættest op af Trial – og begge ville kunne klarer en alm dansk Trial sektion.

Den nye Radonne 200cc ligner meget dens lillebro 125cc modellen – men har som navnet siger fået en større motor. Det elektriske system har også fået en opdatering, med ny CDI og naturligvis LED lyd. Både 125cc og den nye 200 cc er begge med 4T motorer, hvilket vil giver en meget let holdt motorcykel.
Begge modeller har også fået opdateret bremsere og affjedring – igen noget der gør maskinerne mere ”Trial agtige”.

Det ligger naturligt for modellen at man vælger at få den indregistreret. Det ville også være fantastisk at kunne kører hjemmefra på sin motorcykel - ud for at træne – og så hjem igen, alt sammen på en enkelt tankfuld.

Gas Gas Randonne kan naturligvis fås ved Gas Gas Danmark – www.gasgas-danmark.dk
Prisen er skrivende stund 31.125 kr. for Randonne 125cc. uden indregistrering.
Prisen for 200cc modellen er endnu ikke opgivet – men hold øje med deres hjemmeside.

 

Some description

Some description

Some descriptionSome description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved