7. maj 2014

Halvvejs i verdens hårdeste Trial

Tirsdag var en hård dag – onsdag skulle blive både hård og utrolig våd.

Vores danske drenge blev sendt ud på endnu en dag i verdens hårdeste Trial. Vi har igen været i kontakt med dem efter dagens strabadser. Thomas og Morten kan fortælle at de syntes at onsdag var hårdere end tirsdag, mens dagen har føles lettere for Dan og Ole. Det lagde nu ikke sådan ud, for Ole kan fortælle at tirsdagen sad så hårdt i kroppen da dagen startede, at han var tæt på at give op efter sektion 5 eller 6. Så var det som om kræfterne kom tilbage, og de mørke tanker forsvandt.
Ole og Dan har igen i dag, været i følgeskab af Eddie Karlsson, og James Duxbery (Fra Jitsie) Sektionerne har været usædvanlige lange, og meget svære på grund af de store mængder regn. For regn er der kommet – og når det virkeligt regner i Skotland, så øser det. I højmosen har der være 20 cm vand nogle steder. Det har betydet at selv om Hondaerne har fået fuld gas i 5 gear (hvilket vil give 90 km/t på alm vej), så har hastigheden ikke været højere end 20 til 30 km/t. Det har været nødvendigt at holde den på baghjul konstant – for ellers vil motorcyklerne sættes sig fast, og aldrig komme fri igen.

Joken over for Morten, har været at man ikke havde kørt SSDT før man havde båret sin MC over en flod. Det kan Morten så nu skrive på sit CV, for det har været nødvendigt i dag. Der har været steder hvor det ikke har været muligt at køre motorcyklerne over. Det betyder man 2 og 2 må bærer motorcyklerne over.
En gang sprang Ole til hjælp, for at rede en kørere (og en hans Motorcykel), efter han havde forsøgt sig over alene. Heldigvis sprang motorcyklen i gang bagefter. Ved næste sektion satte selv samme kører hovedet ned til motoren og gav fuld gas. Kort efter kom hovedet op igen, med en tændt cigaret i munden (tændt på den varme udstødning) – jo noget havde overlevet turen i vandet.

Men ellers er INTET tørt. Kørerne er drivvåde – ind til benet. Regntøjet holder ikke vandet ude, hvis det da over hovedet holder. Vandet er iskoldt, og regnen stopper kun når den bliver afløst af hagl. Onsdagen har i den grad været slem. Selv Dan’s vandtætte rygsæk er fyld med vand. Kørerne er smadrede, men ved godt mod – og Ole K er den eneste der har en lille skade. Hans lillefinder har fået et slag.

Dagen rute har været på 105 miles, svarende til ca. 170 km

I morgen starter Morten og Thomas sidst. Det giver dem måske en fordel i sektionerne – men det bliver i den grad hårdere at tage transportruten, når det hele er kørt helt op.

Ole Kristensen ligger nummer 158 med 212 prikker (96 prikker onsdag)
Morten Andersen ligger nummer 186 med 245 prikker (111 prikker onsdag)
Thomas Pedersen ligger nummer 188 med 247 prikker (109 prikker onsdag)
Dan Jørgensen ligger nummer 238 med 391 prikker(93 prikker onsdag) – Bedste Dansker onsdag!!

Dougie Lampkin nummer 1 med KUN 6 prikker
Emma Bristow ligger som bedste kvinde nummer 65 med 95 prikker

 

Some description

Some description

Some description

Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved