15. august 2019

Hjælp Rebild TrialSport

Hej klubmedlem

For at have en velfungerende klub, har Rebild TrialSport brug for at få tjene penge på noget – og en af vores indtægtskilder er de løb vi afholder. Så ud over at gøre noget godt for andre, løb altså også med til at holde medlemsprisen nede i klubben.

Hvad har klubben brug for?

Løbet er den 15. september 2019. 

Vi har brug for bedømmere, klippere og nogen der kan hjælpe med det praktiske – for eksemplet at vende og sælge pølser. I alt skal vi bruge min. 22 personer til løbet.

Derudover skal der bygges sektioner inden løbet i Roulund. Det mødes vi for at gøre i ugen op til – det må du også gerne hjælpe til med.

Som aktivt medlem af klubben vil vi gerne at du hjælper med at finde nogle af de ovenstående. Det kan være kone/mand, venner, forældre eller børn – vi skal nok finde opgaver til dem. Intet af det gør ondt, og man bliver ikke sat til at lave en opgave som man ikke magter – bare rolig.

Hvis du ikke selv skal deltage i løbet, vil vi meget gerne at du kommer og hjælper, og hvis du deltager, så vil vi gerne at du finder én person der kan hjælpe i dit sted. Du må naturligvis gerne finde mere end en person – også selv om du selv kommer og hjælper.

Vi ønsker ikke at tvinge nogen til at komme at hjælpe, men appellerer til at I forstår at vi bliver nødt til at hjælpes af i fællesskab. Vi ønsker ikke at et løb kommer til at ”hænge” på nogle ganske få – for så bliver det for træls.

Skriv til os på facebook, eller tag fat via telefonen – du kan tage fat i alle i bestyrelsen, vi skal nok få dig skrevet på  😊

PS: Husk at personer der ikke er medlem af klubben – og som hjælper til ved et løb – deltager gratis i klubbens julefrokost.

 Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved