4. maj 2014

I morgen går det løs.

Vi har været i kontakt med vores tre udsendte danskere – og vi kan fortælle at de er 100% klar og ved godt mod.. Værktøjet er lagt i oppakningen, brillerne er sat på hjelmen, motorcyklerne er justeret ind –og det er afleveret i Parc fermé.

Søndag er den store ”inden det går i gang dag”. Der er parade med alle kørerne (på deres motorcykler) igennem gaderne i Fort William. Motorcyklerne er indchecket og godkendt, som det  gøres til de store internationale mesterskaber.
Vores 4 danskere har også været ude og kigge på de sektioner der ligger tættest på byen. Ole K kan fortælle at de er svære i år. Som han siger ”hvis vi bare kommer igennem dem med tre prikker, så er vi glade” – så vi herhjemme krydser finger og håber på det bedste.

Der er lovet regn hele ugen – eller rigtigt SSDT vejr som de siger derovre. Det gør at sektioner og transportruten bliver ekstra svær. Som om det ikke var nok, så har arrangørerne valgt at tage den såkaldte ”roadrace dag” ud af pogrammet trosdag. Det betyder at hvor der normalt har været meget kørsel på alm landevej om torsdagen, er det nu udskiftet til mere kørsel over moser, bjerge og marsk – så det bliver et hårdt SSDT.

I morgen starter Morten som nummer 132, og Thomas Pedersen som nummer 133. Morten starter dermed 2 nummerer efter Dougie Lampkin. Morten har sagt atr han vil vride rullen, og så lige smutte forbi den mangedobbelede mester – om det lykkedes ham finder vi ud af i morgen. Lidt længere ned, som nummer 247 kommer Dan Jørgensen, med Ole K som nummer 248. De starter lige efter James Duxbury og Eddie Karlsson.

Vi glæder os til at give jer daglige rapporter hele ugen, og følge med i vores Danske drenge. 

 

Some description

Some description

Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved