23. november 2020

Klubmotorcykel – for de mindste.

Selv om det går godt i Rebild TrialSport, så ønsker flere medlemmer. Vi ønsker medlemmer i alle aldersklasser, men har fundet ud af at når vi skal rekruttere medlemmer 12 år, så skal det gøres lidt anderledes end vi er vant til.

Normalt er det nok for en ny kommende kører at prøve sporten – evt. til en test dag ved en forhandler – at finde ud af om sporten fanger interessen. Det er lidt anderledes når det handler om børn. Selv om barnet kan fortælle at interessen er der, vil forældrene gerne se ”bevis” for dette, inden de går ud og investerer flere tusinde kroner i maskine og udstyr.

Derfor har vi i bestyrelsen bestemt os for at Rebild TrialSport skal have en klubcykel til de mindste – nemlig en 20” elektrisk TRS ON-E. Vi har været i gang med at søge penge til projektet, og stort set fundet alle de midler der skal til. Sammen med en god aftale på lån af udstyr fra TrialHero, er det lykkedes for os at få det på skinner.

Det vil sige at nye interesserede kørere kan leje en Trial motorcykel af klubben i 4 uger. I disse 4 uger skal køreren komme til mindst 3 træninger. Klubben stiller med instruktion og hjælpetrænere. Det primære formål er at vise forældre hvad der kræves af dem for at have et barn der kører Trial, samtidigt med at forældrene for konstateret om barnet ønsker at dyrke sporten.

Beløbet til leje kommer til at ligge omkring 650 DKK for leje af maskinen i perioden. Disse penge skal være med til at betale for drift, vedligehold og opstaldning af maskinen.

Ud over muligheden for nye kørere at leje maskinen, vil Rebild TrialSport bruge maskinen til at lade potentielt nye kørere prøve sporten på testdage – hvor vi tager ud til arrangementer og viser sporten frem.

Vi håber I vil tage god imod dette nye initiativ, og eventuelt hjælpe til med at få endnu flere kørere ind i vores fantastiske lille klub.

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved