12. marts 2014

Køb DMU's jubilæumsbog til specialpris

Some descriptionDMU fejrer i år 100-års jubilæum. Det markeres blandt andet med en flot, coffee-table-jubilæumsbog, som DMU-medlemmer kan købe til specialpris. Jubilæumsbogen trækker linjer tilbage fra etableringen i 1914 og frem til i dag, og du vil, udover spændende læsning, også se flotte billeder fra dengang til nu.

I 2014 har Danmarks Motor Union 100-års jubilæum. Det bliver blandt flere initiativer markeret med en coffee-table-jubilæumsbog. Bogen er skrevet af forfatter Jakob Fälling med stor hjælp fra DMU’s Historisk Udvalg. DMU-medlemer kan købe bogen til en specialpris af 249 kr. (+ porto).

DMU gennem 100 år
Jubilæumsbogen er fortællingen om DMU fra etableringen af unionen i 1914 og frem til i dag. Især udviklingen af de store personligheders indvirkning på sporten, internationale strømninger samt de store teknologiske nyskabelser, der er kommet til i perioden 1914-2014, er i fokus. Du vil kunne læse personlige skildringer om DMU-mestrene gennem tiderne, hvordan sporten har udviklet sig, og så vil du kunne se flotte billeder fra både dengang til nu.

Du kan nedenfor læse et uddrag fra bogen, som blandt andet fortæller om to vigtige baner i DMU’s historie samt om perioden, der samlede nationen og kom på fornavn med én person, Ole Olsen.

Uddrag fra DMU's jubilæumsbog

Ønsker du at købe bogen, kan du gøre det ved at klikke her.

Bogen koster 249 kr. (+ porto) for DMU-, DVM- og DMC-medlemmer, og der er kun trykt et oplag på 1.000 eksemplarer. For ikke-medlemmer koster bogen 399 kr. (+ porto).

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved