7. januar 2018

Kold, men lækker træning

Det var en kold, men solrig første søndag i januar. Sådan en dag er perfekt til Trial, så derfor havde vi sat hinanden stævne i Roulund. 

En god skare havde fundet vej til trænings området, og have det ikke været på grund af Elite Træning i Viborg, så havde vi været endnu flere.
Som altid blev der hurtigt sat sektion. Da der var frost i jorden, var der kun ringe bid. Derfor blev sektionen også i den ”lette” ende. Det passede nu de fremmødte meget godt. De bestod nemlig primært af Tumlinge og Kadet kørere, samt Classic.
Det var skønt at se nye kørere prøve kræfter med Trial, og vi håber på endnu flere her i det nyre år.
Det nyete skud på ”Trial Stammen” er Marcus, så havde hans OSET 16” med. Det var hans første gang til Trial, og det gik rigtigt godt. Både han og hans Far er klar til mere, og vi håber I alle vil tage godt imod dem når I møder dem i sektionerne.

Ud over de helt unge, er der også ved at være godt gang i Classic træningen, med en god fast træningsskare. Det er super dejligt at se så mange, og den store alders spredning til træning. Når det er sagt, så kan vi naturligvis godt være flere – der er nemlig masser af plads i Roulund.

Som det efterhånden er blevet tradition, var der kage. Det er nu hyggeligt lige at få et ”kagestop”, hvor alle får hygget og snakket lidt. (også selv vi faktisk er ret gode til at snakke uden kage også)

Vi er allerede klar til træning næste søndag, hvor Klaus har lovet at han sørger for kagen. Om det er kagen eller bare træningen der lokker dig til, skal være op til dig – vi kan dog fortælle at 8 mand allerede har tilmeldt sig træningen næste søndag kl. 10.00 i Roulund

Vi håber at vi ses ..

 

Some description

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved