7. august 2016

Lille arbejdsdag i Roulund.

Da jeg desværre ikke kan deltage i arbejdsdagen næste weekend, tænkte jeg at jeg ville tage ned til Roulund for at lave lidt denne weekend. Efter aftale med Kjeld om opgaverne, gik jeg på med krum hals. 

Det skal siges at jeg tidligere på året lagde nogle højbede om herhjemme, og jeg fik i den anledning ca. ½ton mark sten til overs. Dem har jeg gemt til stensektionen i Roulund, så de skulle også derne i denne weekend.
Det lykkedes mig at få kørt stenene til Roulund i går – det par trailer læs (+ hvad man nu kan få ind bag i en transporter uden overlæs). Nu skriver jeg nok ½ ton – men jeg tror faktisk det er lidt lavt sat.
Nå – men de mange sten blev fragtet til området i går, og de er nu lagt op bag ved stenene i stensektionen.
Det viser sig at ½ ton sten, ca. giver  i omegnen af 2x2 meter stensektion. Ser ikke ud af alverden – men hold kæft hvor er det tungt at slæbe op af bakken :o)

Some description

Nå – tilbage til opgaverne. Der var 2 på listen, som stod højt – og dem aftalte jeg med Kjeld, at jeg ville tage mig af, nemlig at få ryddet transportruten, således at den kunne bruges igen - og få genoprettet den træsektion der ligger lige inden stensektionen.

 

Først transportruten.
De der har været i Roulund, har nok stiftet bekendtskab med transportruten. Det er en super sjov – og lidt krævende – sti/rute, der går på langs af hele området. Desværre er de træer der står øverst i området (der hvor transportruten) meget dårlige, og det sker ofte at de vælter. I år har vi ikke før være i gang med motorsaven, og det har gjort den næsten ubrugelig. MEN – nu er transportruten igen farbar, og jeg vil anbefale alle til at bruge den som opvarmning næste gang du kommer til Roulund.

Genoprette træsektionen.
Træsektionen er placeret ved siden af stensektionen, og det var det første som vi lavede at vi fik området af Jens Roulund for 5-6 år siden. Desværre brugte vi dengang alm grantræ som vi havde fældet i området, og det holder jo ikke evigt. Det betyder at sektionen var blevet noget ”amputeret”, idet nogle af kanterne nu kun af halv højde af de oprindelige.
Kanterne er nu bygget op igen – denne gang med stolper af bedre og mere holdbart materiale, og der er fyldt op med jord igen således at de har fået deres oprindelige højde tilbage. I den proces har jeg ”desværre” flyttet så meget jord, at der er blevet en helt ny kant/spor ovenfor træsektionen – den bliver sjov at prøve ved næste træning.
PS: Der mangler lige at komme "spændbånd" på stammerne - jeg havde glemt at tage det med.

Se billederne nederst i artiklen.


Nå ja – det blev en lang dag, men resultat taler for sig selv.

Så – selv om du ikke kan komme til arbejdsdag, så kan du altid gøre noget for klubben (og dermed også for dig selv). Du skal bare lige spørge Kjeld hvad der mangler at blive gjort – af enten store eller små opgaver, og så bruge nogle timer på at få det gjort – det giver en naturlig træthed, med en tilfredshed som du ikke få af at gå i motionscenter :o)

Hilsen
Thomas Ertmann

 

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved