17. februar 2021

Løb tilmelding og detaljer.

Vi annoncerede for i sidste uge, at vi ønsker at holde et ”Corona løb” i næstkommende weekend. Det vil sige weekenden 20 og 21 Februar.

I denne nyhed vil vi fortælle hvordan du som medlem af Rebild TrialSport kan tilmelde dig løbet, og hvordan det kommer til at foregå.

 

Some description


Tilmelding.
Du tilmelde enten på en SMS til Thomas Ertmann på telefon 22 600 946 eller på i klubbens Facebook gruppe (under opslaget). Her skriver du hvilket timeslot du vil tilmeldes i, og hvilken klasse (se mere om klasserne herunder). Du er tilmeldt når du har fået en bekræftelse fra klubben – enten på sms eller Facebook.

Klasser.
Vi laver 3 spor. Kadet, let og svær.

I kadetklassen vil der IKKE være pile. Du skal som kører gennemkøre sektionen fra start til slut, og ignorere alle skilte. For at deltage i kadetklassen skal du være under 12 år.

Det lette spor vil være markeret med GULE skilte. Denne klasse får en sværhedsgrad der ligger omkring C klassen, til let B klasse. Du må KUN køre de gule skilte– andet giver 5 points.

Det svære spor vil være markeret med BLÅ skilte. Denne klasse får en sværhedsgrad der ligger omkring toppen A eller toppen af B klassen. Du må KUN køre de blå skilte – andet giver 5 points.

Som løbsledelsen forbeholder vi os ret til at roterer jer rundt, hvis I tilmelder jer i en klasse hvor jeres niveau giver jer i unødig fordel. 😉 Der ud over har vi et system, hvor bedre kørere for tildelt et ”handicap” med op til 3 strafpoints pr omgang.

Kort og klippetænger.
Vi vil have lagt kort til jer i området. De vil være placeret i en kasse under bænkene. Husk at lukke kassen efter du har taget dit kort. Der er navn på kortet – samt farve.
Ved hver sektion vil der være klippetænger. Brug tangen til klippe det korrekte strafpoint i kortet. Der vil være 1 kort pr tilmeldt kører.
De 5 sektioner gennemkøres 4 gange (i alt 20 sektioner). Husk at de skal køres i rækkefølge. Du må derfor IKKE køre den samme sektion 4 gange, inden du går videre til den næste.
Efter endt kørsel, afleveres kortet i den anden kasse under bordet. Denne kasse er med en lille silts, som I kan stikke kortet ind i. Kassen er plomberet (og lukket), så I ikke kan se de andres kort. 😉

Vi annoncerer vinderne af de 3 klasser søndag aften, efter alle har gennemført. Præmier overdrages ved lejlighed 😊

Så husk godt humør og fair Sportsmanship (det er jo selvbedømmelse)

Vi ses i sektionerne.
Rebild TrialSport.

%MCEPASTEBIN%

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved