7. juni 2014

Man kan holde varmen.

Så gik startskuddet for Ungdom/Pige DM 2014. For første gang står Rebild TrialSport for arrangementet, som vi har slået sammen med et åbent hus. Det er også første gang at klubben står med så stort et arrangement, så det har krævet blod, sved og tårer at få det op at stå – men det er slidet værd, når man ser de glade kørere.

Vi vil ikke fortælle så meget om dagen resultater – blot sige at det står tæt i toppen af alle tre klasser. Det giver spænding inden morgendagens afgørende løb, hvor Danmarksmesteren bliver fundet i Pige klassen, Kadet klassen og Junior klassen.

Til Himmerlands Classic vil vi dog gerne fortælle om resultatet, for det løb er endeligt afsluttet.
I den alm. Classic klasse, var der kun 1 placering der blev præmieret. Det var Peter Mønster der løb med sejren.
I Elite klassen var der i den grad sved på panden. I det varme vejr, havde de fremødte en hård dag i de sektioner som Åge Schmidt havde været primusmotor for. De var svære, men til at køre. Vinderen blev Kristian Jørgensen, som havde skiftet fra Elite klassen til Classic Elite for en enkelt løb. Han vandt med kun 6 prikker. Andenpladsen gik til Michael Andersen med 26 prikker. Der var ikke præmie for tredjeplasen. Dog burde Nicolai Schmidt have prisen for bedste styrt, da han rullede hele vejen til bunden af bakken i sektion 7 – sammen med et stk. Yamaha.

Dagens program blev afsluttet med et Elite opvisningsløb. Her var det de unge håb, mod den gamle Elite. Her var det det Ole K der løb med sejren, efter at Morten Andersen ”snublede” på stregen – Så den gang her fik de ikke den gamle rotte.
Sportskommissionens formanden Hans Jørn Bech agerede som speaker på arrangementet. Det fungerede perfekt, og ud over at få fortalt om kørerne og sporten, så blev det også tid til at interviewe forskellige imellem publikum. Stor tak til både køerne og Hans Jørn for hjælpen.

I morgen går det løs igen – der skal vinderen af Ungdoms og Pige DM findes. Der vil være liv i området fra kl 10 til kl ca 15.00 – og du kan købe Slushice, Softice, og få lidt varmt fra grillen. Vi håber at se dig i morgen (igen).  Der er også muligt at se nyheder fra forhandlerne og prøve både benzin og el motorcykler.