20. august 2014

Nordisk Mesterskab 2014

Til Nordisk mesterskab i Kinna (Sverige) var der 2 Dansk hold med. Et 40+ hold – bestående af Hans Jørn Bech, Jesper Antonsen, Kurt Hansen, Dan Jørgensen og Jan Jørgensen., samt et pige/dame hold bestående af Fia Andersen og vores egen Sofie Sørensen. Desuden stillede Mikkel Brade og Morten Andersen op som individuel.

Det blev til 2 gode dage i Kinna – med et suverænt resultat. Pigerne kom hjem med Bronze, klart foran Sverige – OG KUN 1 POINT efter Estland! Dette er vel at mærke først gang vi har et pige hold med til NM, og hold da op de er braget igennem med et suverænt resultat.

I 40+ klassen (veteran som den også kaldes i Nordisk), havde det erfarne hold et mål. I år skulle Norge slås. Sidste år var det nemlig lige ved og næsten. Derfor var målet en bronze medalje. Men sådan skulle det ikke gå. De erfarne herre hold hovedet koldt – og både Norge, men også veteranerne fra Finland blev lagt bagude i støvet. Det gav en helt suveræn sølv medalje.

I den individuelle klasse havde Morten Andersen og Mikkel Brade et par gode dage, hvor der blev varmet op til de næste par løb. Morten skal afsted til TdN og Mikkel Brade er i skrivende stund på vej til Spanien.

Vi kan dermed konstatere at der er skrevet danmarks historie. Aldrik før har Danmark kommet hjem fra Nordisk med så meget metal – og i så ædel karat – og men kan jo kun tænke – hvor kan det dog ikke ende!.

Nedenfor er der lidt video fra NM – desværre ikke med 40+ eller pigerne

 

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved