13. august 2015

Nordisk Mesterskab 2015

 

I sidste weekend var der stort opbud i Randers, for Nordisk Mesterskab var tilbage i Danmark. Det var klubberne Fyns Motorsport, Midtjysk TrialSport og Rebild TrialSport der var gået sammen om arrangementet.  Det er ca. 20 år siden der sidst har været et Nordisk Mesterskab i Danmark, og det var også med nogen æresfrygt at der blev gået til opgaven.

Nordisk Mesterskab er reelt 2 løb. Individuel mesterskab om lørdagen og holdkonkurrence om søndagen. Det blev til flotte danske resultater, med sølv til Thomas Pedersen i 40+, sølv til Det danske 40+ hold og sølv til de Danske piger. I alt et super flot NM, og nok det bedste danske resultat i nyere tid.
Men løbet varer mere end de to dage, for allerede onsdag kom de første busser, og fredag aften var den ny opførte campingplads fyldt op. I alt omkring 100 startende om lørdagen og 23 hodl om søndagen, gør atd et også blev et meget velbesøgt Nordisk Mesterskab.

Det blev tre forrygende dage i Randers, men masser af Trial, glade mennesker og ikke mindst hårdt arbejde.

Der var rigtigt mange inde over for at gøre det til et godt arrangement, og det ville tage for meget plads at nævne dem alle – men specielt én person skilte sig ud. Michael Pedersen fra Midtjysk TrialSport har været utrættelig i sit arbejde for at få arrangementet på skinner. Michael har sørget for Miljø tilladelser, området, parkering, toiletvogne, bad faciliteter og meget meget mere. Stort tak fra hele Trial Danmark til Michael.

Se artikkel og fulde resultatlister på www.trialavisa.no

 

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved