8. juli 2015

Nordisk Mesterskab Kommer til Danmark.

Nordisk Mesterskab er tilbage i Danmark efter mange års fravær. Det er Fyns MotorSport, Midtjysk TrialSport og Rebild Trialsport der er gået sammen om at arrangerer løbet.

Løbet er over 2 dage, med et åbent løb om lørdagen, og et holdløb om søndagen. Det er muligt for dig at deltage om lørdagen, og naturligvis om søndagen (hvis du er på et af de 3 officielle danske Hold – Standard, +40 eller pige).

MEN MEN MEN…

Det er ikke kun som kørere vi gerne vil se dig. Som til alle andre løb, så skal der også bruges hjælpere til dette event. Vi skal bruge bedømmere til både lørdag og søndag. Vi vil naturligvis gerne have at folk kunne komme begge dage – men kan man kun én dag – så tager vi stadig imod hjælpen med kyshånd.

Hvis du har mulighed for at hjælpe til – enten en eller begge dage – så ring eller skriv til Hans Andersen (han er Bedømmer koordinator på eventen). Du træffer ham på email hc@hc-tec.dk eller telefon 2825 3093.

Hjælp os, med at hjælpe hele Trial Danmark – ja… nu hele Trial Norden, og kom helt tæt på nogle af de største Nordiske Trial stjerner.

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved