19. december 2020

Nu er den her… DMU App’en

Det har længe været offentligt kendt at Danmarks Motor Union (DMU) arbejder på en telefon App, således at vores licens kan blive elektronisk. Der er endnu ikke meldt noget ud fra DMU om at der ligger en færdig App, men det er faktisk muligt at få et kig ind i den nye app.

Vi har været lidt på Apple Appstore. Hvis du søger efter ”Danmarks Motor Union” eller ”DMUSport”, så vil du finde ”DMU Uddannelsesportal” App’en. Dette er den nye DMU App. Denne app giver både mulighed for at finde sin licens (og kan virke som licens kort), samtidigt med at du kan tage yderligere kurser (licenser) i App’en.

Du kan tilføje billeder mv., og dermed personificer din licens. Du kan også tilføje andre licenser – evt. dine børn, så du kan få 100% overblik.

Der er stadig tale om en Beta app. Det vil sige at DMU stadig ikke er begyndt at ligge nyheder mv. ind – men når det kommer, så kan du også følge med i informationer fra forbundet.

Vi må erkende at det faktisk er et ret godt bud på en ny DMU App – og vi glæder os til at se det fulde potentiale, når det kommer rigtigt i gang.

Fra næste år skal vi alle benytte denne nye App til at se (og fremvise) vores licens. Det vil dog stadig være muligt at købe et plastikkort, hvis man mangler noget at putte i pungen.
Det skulle jf. DMU også blive muligt at forny klubmedlemsskab og licens igennem den nye app – det glæder vi os til at se.

Den nye app er også tilgængelig i Android store, hvis du ikke har IPhone.

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved