20. marts 2021

Nu kommer Norge til Himmerland

Det er med stor glæde og stolthed at bestyrelsen kan løfte sløret for næste skridt i at udvide træningsfaciliteterne i Roulund Trial Resort.

Det er ikke nogen hemmelighed at Rebild TrialSport længe har ønsket sig at der kunne komme flere muligheder for de lidt mere rutinerede kørere i Roulund.

I samarbejde med DIF og DGI’s Foreningspulje, er det nu lykkedes for Rebild TrialSports bestyrelse for at samle økonomi til at få første fase af vores plan om at skaffe rigtige klipper i Roulund.
Det betyder at vi nu kan få ikke mindre end 60 tons klippestykker til vores område i Roulund.
Det kommer til at dreje sig om klippestykker i størrelsen fra 300 kg til 1.5 tons.

Arbejde med at gøre klar til dette, skal nu startes op – så vi kan blive klar til at de mange tons klippe ankommer. Til det håber vi at alle klubbens medlemmer vil hjælpe til.

Vi er superglade og stolte af den tiltro som DIF og DGI har til vores projekt, og vi forventer at dette vil sikre at vores medlemmer bliver ved med at kunne udvikle deres færdigheder i Trial.

Selv om vi nu opgraderer med 60 tons klippe i Roulund, er det bestyrelsens klare mål at Roulund forsat skal være et Træningsområde der appellerer til alle Trial kørere – om du er Tumling, Classic eller Elite.
Det er stadig vores filosofi at Rebild TrialSport træningsområder er åbne for alle Danske Trial kørere, og vi håber at det samlede Danske Trial miljø kan få nytte af dette tiltag.

For pokker vi glæder os. 

Hilsen
Bestyrelsen Rebild TrialSport.

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved