17. februar 2014

Ny hjemmeside

Ny Hjemmeside

Så er den her endelig – Rebild TrialSport’s nye hjemmeside. Den gamle hjemmeside har klaret det godt, og været velbesøgt, men på det sidste har vi oplevet flere og flere fejl, grundet systemets alder. Derfor er det med storglæde at vi kan ”lukke dørene op” for en ny hjemmeside – lavet af JCD A/S i Aalborg. Vi er utrolige glade for, og stolte af siden – og vi håber at I vil tage godt imod siden.

Der er lagt vægt på 2 elementer – Nyheder og kalender. Som altid har nyhederne været det der drev folk fra hele landet, ind på vores hjemmeside – og det vil vi gerne tilbage til.
Som noget nyt er der et nyheds arkiv – så du altid kan gå tilbage og finde gamle nyheder – noget der har været efterspørgsel på. Desværre er der ikke endnu planlagt at ligge de ”gamle” nyheder over, på den nye side.

Noget af det som I som medlemmer har efterspurgt, har været en bedre og opdateret kalender. Det er nu blevet gjort meget lettere for administratorerne at ligge elementer ind i kalenderen, og det bliver en prioritet at holde denne opdateret fremover, med træning, løb og arrangementer.

Siden har også fået et nyt ”look”, så gerne skulle gøre det hele lidt mere morderne – og gøre det lettere for brugerne at finde information.

Vi håber I vil tage godt imod siden.

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved