20. november 2014

OSET klar med 2015 modellerne.

OSET var de første der kom på markedet med de små el Trial maskiner til børn. Andre er fulgt efter, men OSET må stadig siges at være markeds ledende. OSET har maskiner der passer fra 2-3 år og op. For 2 år siden kom OSET med en 20” model, og de barsler med en 24” model nu.

 

Some description


Til 2015 sæsonen er det dog de ”gamle” modeller – 12.5”, 16” og 20” der er kommet i nye modeller. Som noget nyt kommer 20” modellen i 2 forskellige modeller – ECO og Racing.
Alle modellerne er med opdateret affjedring – som nu er justerbar som det også kendes fra de ”store” motorcykler. Også bremse komponenterne har fået en opdatering – men desværre er de mindste stadig uden hydraulik træk, hvilket gør dem lidt svære at bruge for de mindste.
Elektronikken har OSET også givet en tur, og det skulle nu være blevet lettere at doserer kraften. (Denne er jo variabel, efter hvor meget output der er på batteriet)

Alt i alt ser de nye OSET 2015 meget spændene ud, og det lille specialiserede Trial firma ser ud til at klarer sig rigtigt godt. Det bliver spændene at se om det ikke ender med at de producerer en ”full size” Trial på el.

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved