14. marts 2018

Race Day 2018

I år vil Rebild TrialSport holde åben hus samtidigt med en masser andre klubber i Danmarks Motor Union (DMU) den 21 April. 

Vi har planlagt at holde vores åben hus i Roulund fra kl 10.00 til kl 15.00 – Adressen er Søndermarksvej 34, 9500 Hobro. Der vil være mulighed for at prøve en Trial Motorcykel – både for voksne på Benziin, og for børn på El. Vi har lavet et samarbejde med TRS Danmark, som vil stille motorcykler til rådighed.

Men vi skal naturligvis bruge hjælp fra jer medlemmer til at få dagen til at løbe glat – der skal nemlig sættes lidt op dagene inden (baner, sektioner mm), og der skal bages kage og laves kaffe på dagen. Der ud over håber vi at I kommer og hygger jer sammen med os, og tager venner og bekendte med så de kan prøve vores fantastiske sport!

Da dette er en del af et større landsdækkende åben hus-arrangement via DMU, har vi også store forhåbninger til at der kommer folk der vil prøve sporten. DMU vil annoncerer på Facebook og andre sociale medier, samtidigt med at et website vil kunne fortælle mere om åben hus dagen Sidste år have sitet 13.000 besøgende, og det talt forventer DMU at slå i år.

Vi har også fået en fin pakke fra DMU, som indeholder lidt til dagen. Der er flyer (brevkort) med indbydelse, Gavekort til gratis prøvetur, slik, diplomer til børnene og naturligvis klistermærker. Der ud over har vi lidt motorblade Trial foldere mm. som også kan bruges på dagen.
Vi kommer til at stille pittelte op med maskiner og meget meget mere.

Vi glæder os helt vildt, og tror på at det er det helt rigtige for at få endnu flere ud for at prøve vores super sport.

Du kan tilmelde dig via vores Facebook begivenhed, som vi også håber du vil dele. Lad os sammen sørge for at dette bliver en helt igennem fantastisk dag!

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved