7. februar 2021

Rebild TrialSport afholder Corona klubmester løb

Vi savner det. At mødes med hinanden, være sammen med Trial som samlingspunkt, konkurrere med hinanden og hygge os. Der går lidt tid endnu, inden vi igen kan afholde almindelige Trial løb.


Men netop derfor har vi valgt at lave et utraditionelt og meget anderledes løb I Rebild TrialSport.

Vi har åbnet for verdens første Corona Klubmester løb – vi skal have fundet ud af hvem der vinder og samtidigt give Corona baghjul.

Det har krævet lidt planlægning at afholde et løb, for vi er stadig underlagt nogle restriktioner som gør at vi kun har være 5 personer samlet ad gangen. Det vil og skal vi naturligvis overholde. Det kan dog med lidt ekstra arbejde og lidt med villighed fra jer som medlemmer godt lade sig gøre alligevel.

Derfor bliver det som følger.

Er du medlem af Rebild TrialSport, så kan du deltage i løbet. Det kommer til at løbe af stablen weekenden den 20 og 21 februar. Der vil blive kørt både lørdag og søndag. Som det er til træning, vil der være 4 timeslots som du kan tilmelde dig i. Dermed har du 2.5 time til at gennemkøre de sektioner som vi opsætter til formålet.

På den måde vil der ALDRIG være mere end MAX 5 personer i området ad gangen.

Der vil i alt være min. 5 sektioner som du skal gennemkøre 4 gange. Der vil være klippekort til kørerne, og der vil være klippetænger sat op ved sektionerne.  

Løbet vil være med selvbedømmelse, og du afleverer dit kort efter løbet i en til formålet opsat kasse.

Der vil være 2 klasser - Kadet og standard. Du kører det spor som du normalt deltager med – C,B A eller Elite. Dermed kan en A, B, Elite og C kører faktisk duellerer om titlen. Såfremt der er mere end 4 kører tilmeldt i C klassen, kommer vi til at åbne en separat klasse KUN til C.

Vi kommer med mere information om hvordan, tilmelding til timeslots og meget mere i de næste 14 dage.

Vi vil bare have dig til at reserverer dato(erne) og glæde sig over at du nu kan komme ud og duellerer lidt med dine klubkammerater – også selv om det er lidt virtuelt.

Sidst. Dette arrangement er ind til videre kun tiltænkt medlemmer af RTS. Vi ønsker normalt ikke at lave arrangementer der udelukker andre klubber, men grundet at vi har begrænset pladser, bliver vi nødt til at tilgodese vores egne medlemmer først.

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved