24. marts 2020

Rebild TrialSports bestyrelse har konstitueret sig.

Da der i februar blev afholdt generalforsamling i Rebild Trialsport, var det med lidt blandede følelser. 2 af vores gode gamle bestyrelsesmedlemmer valgte at gå af, efter mange års godt arbejde. Det drejede sig om Formanden Kjeld Jensen og Bestyrelses medlemmet Villum Nicolaisen. Begge er naturligvis stadig i klubben, og vi ved at der er masser af ”arbejde” i dem – nu bare uden for bestyrelsen.

De 5 personer der blev valgt ind på generalforsamlingen, var Sofie Sørensen, Morten Andersen, Bjarne Kristiansen, Peter Jensen og Thomas Ertmann. På generalforsamlingen var der desværre ikke nogen der var klar til at tage formandsposten, og derfor så det ud til at vi skulle ud i ekstraordinær generalforsamling.

MEN… Det fantastiske er sket – for det kan det jo i sådan en lille skøn klub som Rebild TrialSport – Bestyrelses har konstitueret sig.

Den nye Formand for Rebild TrialSport vil for eftertiden hedde Sofie Sørensen.
Sofie har en baggrund inden for Trial som del af Pigelandsholdet, har erfaring fra både, nationale, nordiske og internationale løb. Hun sidder i Sportsudvalget for Trial under Danmarks Motor Union og har været i klubben siden hun startede med at dyrke Trial. Sofie har også erfaring med bestyrelsesarbejdet fra tidligere, da hun allerede sad i bestyrelsen af Rebild TrialSport.

Derudover forbliver Thomas Ertmann i stillingen som Kasserer i klubben.

Med den nye konstituering, ser bestyrelsen ikke nogen nødvendighed i at der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling lige nu. Bestyrelsen vil dog stadig arbejde videre med muligheden for at lave nye vedtægter.

I bestyrelsen vil vi gerne til at arbejde på en lidt ny måde.
Det betyder blandt andet, at bestyrelsen kommer til at arbejde mere sammen over nette, med færre fysiske møder – som faktisk næste ingen møder.
Derudover vil vi gerne involverer jer som medlemmer mere i arbejdet. Det betyder ikke at man skal ind i bestyrelsen eller lave opgaver, men mere som ”projekt” opgaver, som f.eks. at arrangerer en arbejdsdag, lave en fest eller lign. Vi kommer tilbage med mere om dette ved en senere lejlighed.

Vi glæder os i bestyrelsen at komme rigtigt i gang, og forsætte arbejdet med at sikre at Rebild TrialSport er Danmarks bedste og fedeste TrialKlub.

Vi ses i sporet…

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved