4. april 2015

Så er alt klappet og klart

Sektionerne er sat, medaljerne er kommet hjem, der er bagt sandwich boller, indkøbt pølser og alt det andet der skal være klar til et Trial – nu mangler vi bare dig.

I morgen kl. 09.00 er vi klar på pladsen ved Øster Hornum til at modtage dig. Vi er sikre på at det bliver et godt løb, for vi har forberedt os godt. Der er sat 10 sektioner i området – og bare rolig – I kommer både i sandet og i tyrens… lige som I ønsker det. Der ud over vil der være et par gamle kendinge, og et par nye. Vi har forsøgt at holde sværhedsgraden så alle kan være med, men samtidigt med udfordringer – lad os se om det ikke er lykkedes.

Der er et par praktiske bemærkninger. I år har vi igen fået lov til at parkerer på marken på den anden side af venen – så venligst parker der når i kommer (ikke langs vejen). Husk på at der IKKE må køres på vejen – her trækker man. (og ikke noget med at tro at det holder at kører i grøften). Der er et sprøjtesport i marken – og det skal I køre i til og fra området. Det er MEGET vigtigt, da vi ikke vil starte med at være uvenner med de nye ejere, her til det først løb de har givet os lov til at køre. (Området har skiftet ejere siden sidste år).

Der vil blive sat point vogn op som normalt, hvor I aflevere og bytter kort. Der vil ikke være krav om at I skal parkerer i Park Fermé, da der ikke har været plads til at lave det på marken. Derimod beder vi jer parkerer i grøften med motorcyklerne (igen vi må ikke parkerer eller køre på marken, uden for sprøjtesporet). Er du i tvivl, så spørg hellere en gang for meget, end én for lidt!.

Og… der vil naturligvis blive tændt op i grillen, så der er pølser og brød til de der har lyst.

VI ses i ØH.

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved