7. april 2014

Så er T14 landet

De der har børn i alderen 8+, som samtidig interesserer sig for Trial, har helt sikker været nysgerrige på den nye Mecatecno T14. Maskinen kommer med 20” hjul, og det fortæller lidt om størrelsen på den nye el maskine. At der kommer en 20” maskine er som sådan ikke noget nyt – sådan én har OSET haft i sortimentet i over et år. Det der er specielt ved Mecatecno’s nye maskine er dens opbygning. Den har en opbygning, så den ligner en ”rigtig” Trial maskine. Det betyder at den også arter sig mere som vi kender – med tyngdepunkt mm.
T14 maskinen har –jf. Mecatecno – en forventet køretid på batteriet på op til hele 5 timer. Dermed skulle den kunne klarer et alm løb, under alle omstændigheder en træning. Total vægten på maskinen er 38 kg, som er til at overse, og helt klart godkendt.

Nu er den så kommet til Danmark. Mecatecno Danmark har fået de første på lager, og for det ikke skal være løgn, så er de klar til at du kan komme og teste dem. Så der er ikke andet for, end at få booket en test dag ved Dan ved Mecatecno Danmark på telefon 5230 4004
.

Husk også at Mecatecno Danmark kommer med deres maskiner – herunder også T14 modellen – når der holdes åbenhus/ Ungdoms og Pige DM den 7 og 8 Juni i Roulund. Her vil der også være mulighed for en snak og en testtur.

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved