21. januar 2015

Så er vi klar til sæsonen 2015

Danmarks Motor Union har lavet et nyt system, som vi er gået med på. Det betyder at det nu bliver endnu lettere for dig som medlem at indbetale til kontingent. I stedet for at skulle lave en bank overførsel, og bag efter skulle skrive en mail til klubbens kasserer – så skal du nu ”bare” gå ind på nedenstående link – indtaste dit licensnummer, og så gennemfører en dankort betaling på beløbet.

Derefter vil systemet automatisk overfører beløbet til klubben bank, samtidig med at det ”låser” op for dig, således at du efterfølgende kan betale licens.

Samtidig med at det er blevet lettere for dig – så tager dette system en meget stor arbejdsbyrde væk fra klubbens kasserer. Før skulle der ”holdes øje ” hver dag med bankkontoen, om der var kommet indbetalinger, og efterfølgende skulle de medlemmer der havde indbetalt ”låses op” manuelt i DMU systemet – således at de kunne tegne licens.

Vi er (specielt Thomas som kasserer) super glade for det nye DMU system – og håber at I vil tager godt imod det.

Der er dog en enkelt torn på rosen. Systemet er lavet således at det pålægger medlemmerne at betale 10 kr. i administration (det vi betaler som klub for at benytte systemet). Desværre kan vi ikke fjerne disse 10 kr. – så du bliver nødt til at betale 485 kr. (+dankort gebyr). Thomas tager en pose med 10 kroner med til generalforsamlingen, og alle der har betalt kan få 10 kroner tilbage der.

Vi vil så gerne have at du benytter systemet – MEN har du nu ikke noget dankort – så kan du bruge den ”gamle” metode stadig – med Bank overførsel. Så skal du bare huske at skrive en mail til thomas@ertmann.dk for at fortælle at du har indbetalt. Så går Thomas ind og låser op manuelt.

Husk at er du medlem UNDER 15 – så skal du vælge kategorien til 275 kr. – ellers skal du tage den til 475 kr.

Er der spørgsmål, så skriv til thomas@ertmann.dk eller ring på telefo0n 22 600 946

Du finder det nye system her.
http://klubmedlemskab.dmusport.dk/

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved