5. maj 2014

Så gik starten...

Så gik starten på verdens hårdeste og længste Trial løb. Et løb hvor vi har 4 hårde danske Trial drenge med. Ole Kristensen, Dan Jørgensen, Thomas Pedersen og vores egen Morten Andersen, skulle i dag ud på den første, af de i alt 6 dage.
Ole K var den sidste af danskerne der kom i mål, og vi fik fat i ham ca. 10 minutter efter at Honda’en var parkeret i Park Fermé. Ole kan fortælle at dagen ikke var så hård, som først troet. De 64 miles (eller 103 km) i gennem højmose, marsk og klipper, blev kørt rimeligt let. Det er samme historie fra de andre tre danskere, som fortæller at de gruer mere for dagen i morgen – som byder på ikke mindre end 150 km i området. Selv om dagen ikke var så hård igen, kunne Ole fortælle at Hondaen alligevel skulle graves fri, efter den havde sat sig noget så eftertrykkeligt fast i højmosen.

Sektionerne var ok, og heldigvis holdt vejret tørt (med enkelte byer). Det blev da også til lidt (om end ikke for mange) prikker til de fire. Desværre var Dan Jørgensen uheldig, og missede 3 sektioner. I Danmark ville de have været en dyr fornøjelse, men i Skotland koster det endnu mere. 50 strafpoints pr misset sektion – AV..  Vi kender i skrivende stund endnu ikke de endelige resultater – men vil opdaterer artiklen med data og billeder) når disse er tilgængelig.

Alle 4 motorcykler har klaret sig igennem dagen uden problemer, og det gør at der er ro i maven inden morgendagens strabadser. Heldigvis siger alle fire vikinger samstemmende, at de er friske og klar til dagen i morgen. Vi ønsker dem god vind (og tørvejr).

Resultater efter dag 1
Ole Kristensen nummer 142 (52 prikker)
Morten Andersen nummer 175 (63 prikker)
Thomas Pedersen nummer 185 (67 prikker)
Dan Jørgensen nummer 272 (212 prikker) (Missede sektion 6,7 & 8)

Løbet føres af Brown, mens Lampkin er nummer 2 (også med 0 prikker). 
Bedste kvinde er Emma Bristow som nummer 50.

 

Billederne kommer fra Norske Sara Hemmer (Trialavisa.no)

Some description

Some description 

 

SSDT 2014 Monday from John (Bigfoot) Hird on Vimeo.

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved