10. maj 2014

Så kom målstregen – endeligt

Det er altid med både stor glæde, og lidt sorg, at man afslutter en stor begivenhed som SSDT. På den ene side er det nu desværre forbi – på den anden side vil kroppen rigtig gerne stoppe med at blive misbrugt.
Ole Kristensen mener selv at han er den af danskerne der har været hårdest ramt her de sidste 2 dage – og det var kun viljen (og opbakningen fra Dan Jørgensen på ruten) der fik ham i mål i dette års SSDT.
De sidste km på vej, var det svært bare at holde hånden på gashåndtaget uden at få kramper – så kan vi måske forstille os lidt af den totur som kroppen har været udsat for de sidste dage.

De sidste 3 – Dan Jørgensen, Thomas Pedersen og Morten Andersen – er trætte, men ikke så ødelagt som Ole K. Men det har også været det hårdeste SSDT i flere år. Mere end 50 kørere er udgået. Det svarer til et sted imellem 20-25 % af de startende. I et dansk trial vil det have været en katastrofe – men i SSDT betyder det bare at – It was a tough one, Dear…..

De andre år har der været meget omkring problemer med motorcyklerne. Det har der ikke i år. De har bare kørt uden de store problemer. De ting der har været, har været punkteringer, kæder der er kørt af i sektionerne og bøjede bremsepedal – ikke noget der næsten har været værd at nævne.

Men nu er de der. De sidder alle 4 og kigger på hinanden, og kan sige - Vi gjorde sku. Nogle har prøvet det før – og for Morten Andersen er det første gang. Èn ting er helt sikkert. I Trial regi gør det dem til noget helt specielt. De slutter sig til en lukket kreds, der har gjort det som de fleste Trial kørere kun drømmer om – De har fuldført verdens hårdeste Trial .

I aften skal de så hædres. Der skal udleveres Medaljer – for gennemfører du SSDT, så er det i sig selv en præstation der betyder at du får udleveret det eftertragtede ”Finisher Award”.

Herhjemme fra skal der lyde et kæmpe tillykke til dem alle fire – vi er i den grad stolte af at der igen er Vikinger tilbage for at indtage Skotland!

Some description

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved