1. april 2015

Så kom Rebild TrialSport på Facebook.

Villum Nicolaisen har været så god, at oprette en gruppe på Facebook ved Navn Rebild TrialSport. Det er en lukket gruppe, men alle kan melde sig ind – det kræver ikke andet end at man interesserer sig for Trial. Det vil primært være for at kunne holde sig orienteret om træning mm. – specielt hvis disse er af mere ”spontan” karakter. Det har nemlig vist sig at være svært at ”nå rundt” til alle, hvis man lige bestemmer sig for at træne ”i morgen eller i aften”.

Man kunne sige at det er meget sent, at Rebild TrialSport kommer med på Facebook, men det skal også siges at det har været til stor diskussion i bestyrelsen, om der skulle oprettes en gruppe. Bekymringen har lagt i at alt kommer til at ske der, i stedet på klubbens hjemmeside. Dermed ville man miste alle de medlemmer som ikke benytter Facebook. Derfor ser vi også gruppen som et supplement, og ikke som en erstatning for hjemmesiden. Alle træninger, samt andre officielle RTS arrangementer vil stadig blive offentliggjort via hjemmesiden. De kan dog senere blive del via Facebook (som det også er tilfældet i dag) Derimod giver det nye medie, de af klubbens medlemmer der ønsker det, langt bedre mulighed for at kommunikerer indbyders.

(PS: dette er ikke en aprilsnar - bare lige for at I er sikre)  :o)

Vi er super glade for initiativet, håber at I tager godt imod det, og siger tag til Villum for at sætte tingene i sving.

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved